НОВИНИ

Кошмарни версии за мистериозното изчезване на Янек сковаха Дупница ВИДЕО

Следите на 43-годишния Янек се губят в нощта на 31 юли. Само четири дни по-рано той се върнал в Дупница от Франция. За последно бил видян да се качва в автомобила на бивш гард на братя Галеви, с когото имали стара вражда.

Миналата седмица беше организирано мащабно претърсване на язовир „Дяково“.

Вчера братът на мистериозно изчезналия Янек Миланов – Марио, се срещна с главния прокурор Иван Гешев, информира Нова тв.

Двамата разговаряха в Съдебната палата в София. Обвинител номер 1 увери Марио Миланов, че следи лично разследването от самото начало и се е запознал с действията, които до този момент се извършват от страна на полицията в Дупница и прокуратурата в Кюстендил.

„Бяхме на пейката, както всяка вечер. Очаквахме Янек да се върне. Когато дойде си остави ключовете при нас и каза, че ще се върне след малко. Това малко така и не дойде”, разказва една от съседките.

Тя добавя, че той не е казал къде точно отива. Не била видяла и в коя кола се качва той, но камерите са запечатали момента.

„Този страх, който цари в град Дупница, трябва да бъде спрян. Това, което се случи, е абсурдно. Абсолютно недопустимо е някакви отрепки и страхливци да тормозят хората в града.

Продължавам да имам надежда, че е жив, но вече имам сериозно притеснение какво се случило с него. Главният прокурор ме увери и аз имах възможност да видя, че всичко, каквото може да бъде направено, ще бъде направено“, заяви Марио Миланов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *