СВОБОДНО ВРЕМЕ

Съпругата на Лудия репортер за пореден път показва удивителна форма (СНИМКИ)

Една от най-сексапилните жени у нас – съпругата на Даниел Петканов, по-познат като Лудия репортер от телевизионния екран, за пореден път доказа защо близо половин милион души очакват всяка нейна нова снимка в Инстаграм с нетърпение. Алекс сподели галерия от две изображения, способни да накарат пулса и най-хладнокръвния представител на силния пол да се ускори. На тях брюнетката позира пред фотографския обектив в кафяв бански костюм от две части, показващ стегнатата ѝ фигура, която поддържа с правилно хранене и упорити тренировки, пише dir.bg.

Едната снимка показва Александра в цял ръст, застанала до външна душ кабина, а зад нея се виждат зелена морава. Следващата обаче показва мокрото ѝ тялото в близък план, по чиято кожа се стичат множество капчици вода от пуснатия душ.

Наскоро семейство Петканови се върна в столицата от своята почивка по родното крайбрежие. Те прекараха няколко дни в луксозен хотел, намиращ се между курортите Свети Влас и Слънчев бряг. Колкото и да е странно, това беше първият им престой край морето, в който и тримата бяха заедно, както моделът и риалити героиня уточнява към фотография, на която тримата се радват на слънчевите лъчи във водите на плувен басейн.

„Като гледам тези снимки и сърцето ми се разтапя. Благодарна съм от цялата си душа, че имам това семейство! Обичам ви!“, гласи посланието ѝ към друг кадър, заснет по време на разходката им из популярното яхтено пристанище „Марина Диневи“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.