СВОБОДНО ВРЕМЕ

Вижте призрачната къща в Царево на Албена Денкова и Максим Стависки, която пустее (Снимки)

Това е един от най-апетитните имоти в Царево, който обаче пустее от години. Собственици на триетажната морска постройка са фигуристите Албена Денкова и Максим Стависки , но те не стъпват в красивото място.

Палатът на световните шампиони по фигурно пързаляне се издига величествено на самия морски бряг край Царево и е построен, според слуховете за 1 млн лева.

Албена и Максим къща

Днес Денкова и Стависки живеят в руската столица Москва заедно със сина си.

Самата Албена признава, че Даниел  обожава морето и Царево.

Албена Денкова морска вила

Именно от семейната им къща, Максим тръгва през 2007 г след употреба на алкохол. Следствие на което при катастрофата остава една жертва и едно момиче, което и до днес е в кома.

Когато фигуристите решават през 2017 г да инвестират в морски имот се сдобиват с апетитен парцел и вдигат замъка си на брега на морето.

морска вила

Палатът на звездната двойка в Царево пустее
Снимки: Бгднес

Близо до техния имот е и къщата на легендарната певица Йорданка Христова. Комшиите на звездното семейство издават, че замъка на шампионите никога не е бил обитаван и трета година е пуст. Триетажната къща изглежда призрачно, въпреки, че е просторна, вътре няма обзавеждане.

Албена Денкова и Максим Стависки къща

Външно имението е обрасло с бурени, виждат се й строителни стълби от прозорците на голите стаи. Според клюките Албена и Максим имат брачни проблеми и отношенията им са охладнели. Затова предполагат, че са обявили имота за продажба, предават от hotarena.net, цитирайки „България днес“.

морската къща на Албена и Максим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *