СВОБОДНО ВРЕМЕ

Галена показа всичко в прозрачна рокля и вдигна градуса до точката на кипене (Снимки)

За никого не е тайна, че Галена е една от най-добре изглеждащите певици от поп фолк-жанра. Сега за пореден път тя доказа, че може да предизвика внимание с една единствена снимка, доказвайки, че неслучайно е набедена за модна икона.

Изпълнителката на „Феноменален“ пусна горещ кадър , който разкрива перфектно силиконовите й гърди. които се славят като най-добре направените сред всички наши шоу звезди. Галена е облечена в черна мрежеста рокля , която не скрива нищо, а служи като аксесоар на голата плът на пайнерката.

Галена прозрачна рокля

Тя никога не е имала притеснения от голотата. Виждали сме я в еротична фотосесия за списание с такава насоченост в началото на кариерата й. Във видеоклипа на „Тихо ми пази“ също я виждаме чито гола, закрила само най-интимните си части с ръка. Последваха още няколко клипа, които показаха колко щедра е била природата с нея.

Пайнерката не веднъж е обявявана за най-красивата българка и продължава да бъде в челните класации по стил и красота. На първо място е и сред изпълнителите в пофолка. Вече няколко години подред няма конкуренция и винаги успява да представи нещо ново, което я прави иноватор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *