СВОБОДНО ВРЕМЕ

Катето Евро дундурка бебе на плажа! Ето кой е бащата (Снимки)

Интересна гледка имат плажуващите тези дни на родното Черноморие. Една от екранните ни любимки, Катето Евро , в момента е там и дундурка бебе на плажа !

Известната актриса използва отиващите си летни дни, за да се наслади за последно тази година на морето, пясъка, слънчевите лъчи и приятната компания.

Този път актрисата заживя на каравана, но няма да познаете с кого.

Оказа се, че Катето ще дундурка бебе през тези почивни дни. То се е родило наскоро и е дъщеря на една от големите ни музиклани звезди, който също е отседнал в караваната на вечно усмихнатата актриса.

Катето Евро Дичо

Става въпрос за певеца Дичо и неговата дъщеричка Тина, кяото се появи на бял свят през юни тази година. Не става ясно длаи неговата половинка Карина и голямата им дъщеря са също там или Дичо вече се справя чудесно със сменянето на памперси и се справя без чужда помощ.

Дичо бебе

Катето Евро е впечатлена от Дичо и башинския му инстинкт. Дичо по цял ден разнася на ръце своята прицеса, грижи се да бъде сита и да не й лиспва нищо. Друг е въпросът, че не знаем доколко е удачно едно новородено да се мотае между караваните на нашето Черноморие, след като знаем каква мизерия е там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *