СВОБОДНО ВРЕМЕ

Предсказание на Ванга за Филип Киркоров разтърси мрежата

Ванга казала на майката на Филип Киркоров, че първата жена, която види след като излезе от тежко заболяване, ще му стане съпруга – така и станало. Това твърди самият звезден певец, който дава доказателство как предсказанието на феномена от Рупите се сбъдва. Но преди това трябва да премине през много опасен период, пише в. Монитор.

Измамници
Бедрос Киркоров – бащата на Филип Киркоров, разказва, че синът му е бил много болнаво дете и всички му вещаели смърт, но Ванга го спасила.

В тв програмата “На самом деле” веднъж той разказва за своите срещи с Ванга. Ходил при пророчицата три пъти. Отначало нещата не потръгнали. Бедрос чувал как Ванга е голяма пророчица, но изобщо не вярвал на това. Нещо все пак го глождело. Отишъл в Петрич от любопитство и да провери какво ще му каже тя.

Запознал се с момиче, което също искало да влезе при Ванга. Двамата отишли до дома на гадателката, правейки се, че много са загрижени. Ванга, която имала навика да излиза и да казва кой да влезе и кой не, обаче веднага заявила на двойката, че са измамници и не ги пуснала в дома си. Направо ги скастрила, като започнала силно да вика, че са дошли с измама и й губят времето. Тогава Бедрос вече започнал да вярва в силата на пророчицата.

Второто му посещение при Ванга било доста по-успешно и след години след първото. По това време Киркоров-баща имал проблеми със силна болка в крака, която докторите не успявали да излекуват и направо се бил отчаял. Ванга му казала как да се избави от проблемите си и му рекла още, че той пак ще се върне при нея. Бедрос Киркоров не вярвал, че ще може да се оправи, но това се случило.

Болен
След години обаче той наистина се върнал при Ванга, когато го застигнала голямата беда. Синът му Филип заболял, когато бил 10-годишен. Бедрос не уточнява точно какво е заболяването, но става ясно, че някои дори го мислели за смъртоносно.

По предишни интервюта на Филип и на бившата му съпруга Алла Пугачова се знае, че певецът е имал някакви големи проблеми в областта на корема, но така и няма уточнение точно какви са били. Напразно ходели при различни лекари, които все не успявали да помогнат на бъдещата голяма шоу звезда.

Бедрос решил за трети път да отиде при Ванга и сега най-искрено да я моли за помощ. Ванга му назначила необикновено лекарство – морски зърнастец (известен още и като суперхраната облепиха или ракитник) със зехтин. По това време в района на Петрич растението се отглеждало в околностите като култивиран продукт и дори го изнасяли за чужбина. Изобщо не било трудно да се намери и да се накисне в зехтин.

Речено-сторено и започнали да дават на малкия Филип странния илач. Скоро момчето се вдигнало на крака и започнало пак да прави бели.

Бъдеще
Бедрос Киркоров разказа още, че Ванга предвещала и бляскаво бъдеще на 10-годишния тогава Филип. Тя казала на бащата, че не само ще се излекува от болестта, но и че ще стане много популярен. Тя го виждала метофорично покачен на планина, на висок връх и държащ някаква пръчка, която по-късно Бедрос изтълкувал като микрофон.

Веднъж в свое интервю и Алла Пугачова, която по това време бе съпруга на Филип, разказва подобна история. Тя твърди: “Той е бил много буйно дете, но се разболява тежко. Имал е едни огромни очи само и хилаво тяло. Баща му се бил отчаял. Обиколил е всички църкви в България да моли изцеление на сина си. Отишъл е и при Ванга”.

Самият Филип Киркоров си спомня, че всъщност решението да се отиде при Ванга било взето от майка му. Той казва: „Имаше много неприятни усложнения, състоянието ми беше направо критично, а отвсякъде родителите ми явно са получавали различни съвети, майка реши да отиде при Ванга. Петричката врачка й казала няколко неща. Първо я успокоила, че с мен всичко ще бъде наред.“

Невероятно
Киркоров твърди, че Ванга казала на родителите му: „Детето ще отвори очи с облекчение съвсем скоро. Тогава първата жена, която се изправи пред погледа му, ще стане негова съпруга“.

Това обаче се сторило направо налудничаво на баба му и леля му. А Филип продължава: „Сякаш по чудо аз отворих очи излекуван по време на предаване на Златния Орфей. Всичките ми роднини бяха в кухнята. На екрана видях Алла Пугачова, която пееше. По-късно разбрах, че и тя е дошла неочаквано на фестивала. Всички тогава коментирали: „Как може руснаците да пратят на Орфея напълно неизвестна певица“.

Тя обаче доказа себе си и звездата й изгря именно тогава. От този момент нашите два живота са свързани. Явно съдбата е решила да пресече пътищата на двама ни“.

Така Киркоров, който става звезда в Русия, прави сватба с най-известната там певица през 1994 г., като църковната венчавка е в Ерусалим, но преди това подписват в Санкт Петербург. А официалният развод е през 2005 г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.