СВОБОДНО ВРЕМЕ

Голяма чистка в „На кафе“ – Гала избира нови панелисти, все звезди (Снимки)

Промяната е хубаво нещо и особено в телевизионния ефир от време на време е необходим свеж полъх, когато свикнем с до болка познатите лица. В момента се извършва вътрешна чистка в екипа на “ На кафе „, предават от ПИК.

Водещата и колегите й са разпуснати в летен отпуск, но през семтември не всички ще се завърнат в студиото в халетата край Нови хан.

Очаква се наесен нови панелисти да заемат местата на познаните на зрителите досега.

Пред няколко дни е бил проведен кастинг за нови коментатори в предаването. За местата на Юлиан Константинов, Ева Веселинова, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда са се явили около 20 души.

Най-известните сред тях са актрисата Стефания Колева, обичаният актьор и режисьор Влади Карамфилов – Влади Въргала и шоуменът Иво Танев, научи още ПИК. Имената на новите панелисти ще станат ясни до края на месеца, тъй като „На кафе“ се завръща в ефир през септември, въпреки слуховете, че миналият сезон ще бъде последен.

Чрез подмяната на панелистите, екипът на Гала се надява да повиши рейтинга си, който сериозно пострада по време на пандемията от коронавирус. Освен това се наложи и сериозно орязване на бюджета, тъй като кризата доведе до отлив на рекламодатели. А първата засегната от коронакризисните мерки бе стилистката Кремена Халваджиян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.