СВОБОДНО ВРЕМЕ

Кичка Бодурова за първи път показа осиновената си дъщеря (Снимка)

Почти нищо не се знае за осиновената дъщеря на Кичка Бодурова . Певицата упорито я крие от очите на камерите и феновете, а причината е желанието ѝ да ѝ осигури спокойно детство.

„Подготвям усилено моето момиче да започне училище. Няма да направя същите грешки както с дъщеря ми Кристи. Тя имаше тежък пубертет, имаше дни, в  които изобщо не си говорим, и сега се надявам това да е минало“, споделя певицата Кичка Бодурова, която живее „втора младост“ с осиновеното си момиченце.

Детето е разсъдливо и ученолюбиво, не толкова своенравно каквато била дъщеря й Кристи, но и то не обичало да му дава акъл. Красивото момиченце носи името Магдалена, пише „България днес“.

Кичка Бодурова и Магдалена

В края на юли семейството изкара прекрасен рожден ден на любимия на Кичка – Крис.

„На партито бяхме само дъщеря ми Кристин-Жаклин и 15-годишното осиновено дете от мен. Мъжът ми също прие прекрасно детето и то се адаптира в новото семейство веднага“, казва Бодурова.

В просторния палат понякога им гостува и дъщерята на Бодурова – Кристи, която от години не живее в дома на родителите си. Точно това провокирало Кичка да осинови дете, да се грижи за него и да му даде цялата си обич.Идеята да осинови дете се заражда преди доста време, но категорично решение взела преди две години. Миналото лято при завръщането си в България естрадната звезда отдели време не само за концертна дейност, но задвижи процедурата за осиновяване. Пред близките си тя споделила, че иска да даде успешен старт на това момиче, което да получи добро образование.

След дълги години на изкачване в кариерата певица така и не можа да се сдобие със собствено дете, тъй като не успява да намери точния мъж. „Когато се появи Крис, вече знаех, че искам дете, и вече не губих време“, казвах Кичка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *