СВОБОДНО ВРЕМЕ

1, 2, 3 или 4? Избери женски силует и ще ти разкрием неочаквана истина за теб самата!

Обичаме да ви предизвикваме с всякакви тестове и игри , които са способни да извадят наяве неочаквани истини за вас самите! Често пъти познаваме повече хората около нас, отколкото самите себе си.

Психологическите тестове са пътеводител към собственото ни АЗ. Познаването на себе си и личността ви не само ще ви помогне да доверието в себе си, но и ще ви предупреди за ситуации, в които може да сте уязвими.

Въз основа на проучване за езика на тялото  намерихме любопитен тест , който да ви помогне да идентифицирате вашите личностни черти.

Просто изберете силуета на жената, която смятате, че е най-успешна и ще разкрием невероятни аспекти на вашата личност, които дори не сте запознати.

тест силуети

Е, ако сте готови с избора си нека ви разкрием какво означава той.

ЖЕНА №1

жена №1

Ако смятате, че първото момиче е най-успешно, тогава сте много уверен човек, който не се колебае да поеме нови предизвикателства.

Вие приемате всяко предизвикателство с оптимизъм, ентусиазъм и увереност. Работихте усилено, за да ви уважават и няма да позволите на никого да получите нещо по-добро отколкото вас

ЖЕНА №2

жена №2

За вас сърцето управлява мозъка. Предпочитате да поемете пътя, който сърцето ви казва, че е най-добре, отколкото този, който мозъкът ти решава, че трябва да предприемете. Хубавата новина е, че в по-голямата част от времето сте на правилния път и се противопоставяте на всяка логика. Вие сте много наблюдателни и интуитивни – много е трудно да бъдете подведени или някой да ви подразни.

ЖЕНА №3

жена №3

Любимата ви поговорка е, че „Дяволът се намира в детайлите“. Вие сте много рационални и искате да анализирате всичко до най-дребните подробности, преди да се впуснете по пътя си. Поради това често губите много време, за да вземете решение, но решението, което вземате, е почти винаги правилно.

ЖЕНА №4

жена №4

Вие не сте прекалено амбициозни, но знаете вашите способности и това, което можете да постигнете. Винаги работите много усилено, за да постигнете целите си. Знаете, че няма с кого да се състезавате, освен себе си, така че се опитвате да подобрите себе си всеки ден. Не сте склонни да приемате нови предизвикателства. Не друго – просто не желаете да излезете от зоната си на комфорт.

Коя жена избрахте? Резултатът изненада ли ви? Уведомете ни в коментарите по-долу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *