НОВИНИ

6 малки трикчета от стилиста, с които миньончетата изглеждат по-високи (Снимки)

Макар за околните да изглеждат сладки, беззащитни и крехки, миньончетата често страдат от комплекси заради ръста си. И ако природата не позволява да излъжем гените си и да пораснем с още няколко сантиметра, то стилистите имат в ръкава си няколко скрити трика, с които ниските жени изглеждат стройни и високи.

Прилагат ги успешно звездите на шоубизнеса, за които знаем, че са с ръст около и под 1,60 м – лейди Гага, Мадона, Ариана Гранде, Кайли Миноуг и много други.

Така че не се оплаквайте от ръста си, ами положете усилия да изглеждате върховно независимо от него.

Представяме ви 6 малки трикчета от стилиста , с които да изглеждате по-високи с помощта на дрехите :

1. Добавете няколко сантиментра към обувките си

високи обувки

Разбира се, вие също го знаете, но не може да не започнем от този съвет. А и, както казахме, толкова много високи момичета цял живот копнеят да могат да се разхождат на високи токчета. Не е задължително обувката да е на ток всъщност. Може да е просто с по-висока подметка. Направете високата обувка акцент в облеклото си. Никога не правете комромис с качеството и външния й вид.

2. Заложете на висока талия

панталон с висока талия

Така краката ви ще изглеждат по-дълги и като цяло високата талия подобрява силуета и му придава елегантност и женственост.

3. Дълги панталони

трикове нисък ръст

В комбинация с високата талия и обувките на ток дългите панталони ще създадат усещане за няколко сантиментра отгоре.

4. Блузата – вътре

трикчета ниски жени

Визуално блузата, сложена в панталона или полата, създава също илюзията за няколко сантиментра отгоре. Освен това имате страшен късмет, че последните години това е тренд.

5. Пробвайте монохромни цветове

удължаване фигура

Монохромни са например изображенията с туш или молив. Това са цветове от една гама, които се възприемат от окото като цветни оттенъци. Идеята тук е да носите дрехи от една гама, което само на пръв поглед изглежда лесно. Опитайте да съчетаете синя блуза и син панталон. А сега добавете и синьо яке. Не е лесно, но ако наистина искате да постигнете съвършенство, може да тренирате и един ден ще се получи.

6. По-добре дрехи по вас отколкото широки

Същият съвет важи и за пълните хора. Много от нас си мислят, че крият нещо в широката дреха, но това е точно обратното – широката дреха подчертава проблема. Избирайте по-скоро дрехи по вас или поне вашия номер. Чувалести блузи и блузони не подхождат на миньонките, освен ако не сте много слаба и не носите този блузон единствено с обувки на ток.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *