НОВИНИ

Валери Симеонов: Нормалните хора нямат място на протеста. Радев се провали. Борисов продължава

Валери Симеонов, лидер на НФСБ заяви, че всичко случило се снощи е можело да се предотврати, ако се е действало малко по-твърдо.

На въпрос кой стои зад агитките от снощи, които всяха хаос, Симеонов отговори, че стоят хора с пари. „Агитките не идват от чужбина, те са в България и са известни на хората, които се занимават с футболното хулиганство.

След снощи изникват два ясни проблема футболното хулиганство и неконтролируемото разпространяване на наркотици“, заяви лидерът на НФСБ в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия, пише Novini.bg.

„Хората с пари плащат за всички тези ултраси. Ясно е кой плаща. Бяха прихванати разговори с Васил Божков, крими контингента, който е заинтересован в България да не цари ред“, заяви Симеонов.

„Вчерашният протест беше знак за провала на президента. Той се показа като човек с много тесногръдо мислене, който живее в негов свят“, обясни той.

Сега едно трябва да е ясно – нормалните хора нямат място на протеста, каза още политикът.

Той заяви, че винаги са готови на диалог с президента, но трябва да се изслушват всички страни. При Радев обаче това го няма, каза Симеонов и поясни, че държавният глава си излизал с декларации, лепял си етикети. „Ето, примерно аз съм мутра, ако не знаете“, каза той на водещите на „Здравей, България“.

На въпрос може ли кабинетът да продължи мандата си, Симеонов отговори категорично с думите: „Не се съмнявайте“. Относно това дали очаква някакви промени след снощи, той заяви, че за София предстоят само хубави новини. „Ще ги видите. Ето днес е тази за кръстовищата“, заяви Валери Симеонов. Той отрече категорично, да са се променили позициите на премиера Бойко Борисов за оставка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *