СВОБОДНО ВРЕМЕ

Светлана Гущерова с първа фотосесия на второто си бебе (Снимки)

През последните месеци упорито се носят слухове, че Светлана Гущерова е бременна с второ дете . На кадрите, които публикува в социалните мрежи, обикновено я виждаме в широки дрехи или прикриваща корема си. Това само захранва въображението на последователите ѝ, а самата Гущерова тайнствено мълчи по въпроса с бебето, засилвайки мистерията около себе си.

Сега обаче най-пресните снимки на Светлана отново дадоха повод да се заговори за бебе №2. На въпросната фотосесия в Инстаграм г-жа Гущерова позира с широки рокли , които да не очертават наедрялата й талия, забеляза HotNews.

Гущерова бебе

Феновете й в социалната мрежа вече се обзалагат дали до края на втората си бременност Светлана ще остане по парфюм. По-паметливите от тях коментираха, че преди да роди дъщеря си Анелия Добромира, тя се е изкушила да се увековечи без дрехи, но фотосесията е била само за семейния архив.

Светлана Гущерова широки дрехи

Светлана гущерова фотосесия

В същото време последователите на Гущерова се чудят дали тя няма да роди на морето, тъй като от началото на лятото живее със съпруга си и дъщеря им в местен ризорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *