СВОБОДНО ВРЕМЕ

Тони Стораро по спешност в болница с COVID-19 – ето какво е състоянието му

След като Галена и Десислава бяха диагностицирани с коронавирус, но изкараха инфекцията без усложнения на домашно лечение, ето че още една звезда на поп фолка пипна коварния вирус. Става дума за Тони Стораро, но за разлика от колежките му, при него нещата не изглеждат никак розови.

Изпълнителят на „Милиони звезди“ е хоспитализиран в МБАЛ-Шумен и, за разлика от колежките му Галена и Деси Слава, при него положението е критично.

От 31 август Стораро е постъпил в болницата с диагноза пневмония. Симптомите са се появили седмица по-рано, но успял да се справи без лекарска помощ. Преди няколко дни обаче получил задух и се наложило бързо да постъпи в болница и да бъде под лекарско наблюдение.

Тони и семейството му отхвърлят телефонните разговори. Отказват до говорят дори с приятели и колеги. Всички в семейството му са притеснени за състоянието ан 44-годишния певец.

Тони Стораро сцена

няколко месеца по-рано Стораро категорично заяви, че се страхува от вируса: „Страхувам се, всеки един нормален човек се притеснява да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво точно причинява и как протича.“.

Според шуменски приятели и роднини на таткото на Фики, той бил много стриктен по отношение на грижите за здравето си, както и това на своите близки и в условията на коронапандемия водил на изследвания и роднините си, да е сигурен, че и те са добре, а и него нищо не го застрашава в тяхната компания. Навън звездата винаги носел маска и ограничил „заиграванията“ с публиката и по-близките контакти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *