СВОБОДНО ВРЕМЕ

Актрисата Ваня Щерева на 50 години се омъжи за младеж! (СНИМКИ)

Ваня Щерева отпразнува своя 50 ти пожден ден и заяви, че има връзка с доста по-млад мъж. Оказа се, че партито за рождения й ден е двоен празник. Купонът за рожден ден се е превърнал в терен за дългоочакваното „да“, пише в-к „Телеграф“.

Това подсказват коментарите под последните публикации на Щерева в социалната мрежа Инстаграм. „Како, да не се омъжи?“ – пита певицата Виктория Терзийска, по известна като Вики от „Мастило“. „Да“ – пише в отговор тв водещата Ирина Тенчева.

На фотосите Ваня позира с избраника си – доста по-млад от нея мъж, с очила и плочки, които се виждат в личния му профил. „Всеки със собственото си селфи“, пише актрисата под една от споделените в уебпространството снимки. Под кадъра, запечатал любовната целувка, с коментари се включват редица знаменитости, сред които моделът Александра Петканова. Жената на Лудия репортер пуска влюбени емотикони, подобно на актрисата Ралица Паскалева и жената на Станислав Сланев-Стенли – Локо. Писателката и композитор Гери Турийска пише: „Опааа, ко става тука?“, а Виктор Калев добавя под друга снимка сърца.

От фотосите става ясно, че партито се е провело в с. Левски, близо до Пазарджик. На него са присъствали Виктор Калев, Диана Добрева и Руши Видинлиев. Локацията е любима на дъщерята на актрисата – Мила Роберт, която се подвизава като актриса, певица и художничка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *