СВОБОДНО ВРЕМЕ

Хороскопът за днес на Анжела Пърл: ТЕЛЕЦ, избягвайте споровете. ЛЪВ, ново ниво на успех. ВЕЗНИ, случайна среща със стар приятел

Денят обещава да бъде благоприятен, ако се държите спокойно, не нарушавате закона и не се ядосвате за дреболии. Ако всичко е обратното, не забравяйте, че ще ви се върне като бумеранг.

Телец

Благоприятно време за започване на романтична връзка. Но избягвайте споровете днес. Не бива да обсъждате лични проблеми с никого. В противен случай ще развалите настроението не само на себе си.

Близнаци

Близнаците трябва да се обадят на някой, който е чакал повикването му дълго време. Опитайте се да се съгласите с шефа си, днес не е подходящ ден да покажете характера си.

Рак

Ракът ще трябва да приложи всички знания, усилия и опит, за да не влезе в конфликт. Възможно е неразположение, спадане на налягането и болка в стомаха. Вземете мерки навреме. Вечерта не е подходяща за среща, по-добре е да я прекарате в самота.

Лъв

Началото на деня е предназначено да бъде успешно за мотивирани хора, които не обичат да седят със скръстени ръце. Компетентното планиране на деня ще ви позволи лесно да се справите със задачите и да достигнете ново ниво на успех.

Дева

Не са изключени кавги с любими хора. Вие сами можете да провокирате конфликт с неподходяща шега. Ако не искате да спорите с никого, тогава избягвайте чувствителни теми.

Везни

Везните може да имат случайна среща със стар приятел, когото много ще се радвате да видите и ако той ви се обади, не отказвайте. Везни, ако искате да направите нещо лошо, не забравяйте, че земята е кръгла.

Скорпион

Скорпионът ще блика от идеи, за да не остане без работа. Напротив, дори старшите служители ще последват примера ви. Въпреки че е далеч от отличия и награди, вече има предпоставки за кариерно израстване. Не губете чувството си за такт, когато говорите с роднина. Особено ако дълго време планирате среща.

Стрелец

Днес е важно да бъдете организирани, точни и внимателни. Невниманието може да доведе до нараняване и леки щети. По-добре е да отложите развлеченията и почивката за по-късно – енергичните дейности са за предпочитане.

Козирог

Промените в живота ви могат да предизвикат негативизъм у другите. Само любящите хора ще се радват искрено за вас. Не бива да споделяте новините с всички.

Водолей

Водолеите отдавна са отложили важна задача и днес тя също трябва да бъде отложена.

Риба

Рибите ще се опитат да си припомнят всичко, но напразно. Само половината от проектите могат да бъдат реализирани, така че не разчитайте на мащабна премия. Настроението ще зависи изцяло от средата, в която се намирате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *