СВОБОДНО ВРЕМЕ

Жената на Сашо Кадиев първа му сложила рога, той си го върна тъпкано

Сашо Кадиев не е единственият виновник за кризата в брака си, вина има и жена му Таня, пише в. „Уикенд“. Пловдивчанката първа е сложила рога на актьора още преди доста време. Едва след като разбрал, че не е единствен в леглото й, той си намерил любовница, с която бе засечен преди няколко месеца от репортер на изданието. Сега Сашо и Таня вече се срещат единствено заради детето си – отбелязва изданието.

Хубавата Таня открай време била флиртаджийка, но след като родила дъщеричката си Кати преди 5 години, имала особена необходимост от мъжко внимание – твърдят източници на изданието. Сашо Кадиев се оказал неспособен да задоволи тази нейна нужда, а и не положил кой знае какви усилия да го направи.

В малкото си свободно време той предпочитал да се занимава с компютърните си игри, вместо да бъде с жена си. На всичкото отгоре я накарал да живее под един покрив с майка му – Катето Евро, а всяка снаха знае какво означава животът със свекърва, пък дори и тя да е най-добрата и грижовна на света. Така Таня започнала да върти очи и да се оглежда за мъжко внимание

„Тя има доста свободни разбирания“ – лаконично обясняват източници на изданието, намеквайки, че верността не е най-силната страна на привлекателната брюнетка.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *