НОВИНИ

Извънредно! Служител на Гранична полиция се обеси в турски арест с 16 килограма дрога

50-годишният Тодор Стайков от Карнобат се е обесил няколко часа след като е бил задържан на територията на Турция с 16 килограма наркотици. Според прессъобщение на Окръжна прокуратура Бургас, която в 13 ч. ще даде пресконференция, става въпрос за кокаин. Според хората в Карнобат, най-близките му, които в момента го погребват, ставало въпрос за марихуана – суха тревна маса.

Трагедията в Карнобат е неописуема, тъй като Стайков бил една от най-популярните фигури – не само заради доскорошната му работа в КАТ-Бургас, но и заради частния му бизнес. Допреди 5 години той бе домакин на КАТ и една от най-влиятелните фигури от вътрешността на този сектор.

След изтеглянето му той бе отворил сервизи за диагностика на автомобили в Бургас и Карнобат, използвайки влиянието си сред водачите на МПС. Оказва се, че в последните години той е бил служител на Гранична полиция, бил е нещатен сътрудник. На 4 септември Тодор Стайков преминава българо-турската граница край Малко Търново. Много бързо след това е арестуван на територията на Турция. Отведен е в арест, където обаче е открит мъртъв – обесен в килията си.

Очаквайте подробности във Флагман.БГ. По наша информация Стайков е започнал работа за Гранична полиция, за да ползва служебната заетост като муле на наркотрафиканти. Наш репортер ще предава на живо пресконференцията с участието на окръжния прокурор Георги Чинев, наблюдаващият прокурор Мануел Манев, както и представителите на митниците Васил Инджов – заместник-директор на ТД „Южна Морска“ и Иван Пасков – началник отдел „Митническо разузнаване и разследване“ – Южна морска.

Източник: Flagman.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *