СВОБОДНО ВРЕМЕ

Жената до Милен Цветков: Не исках връзка с него, за да не ме боли

„Дълго време отказвах сериозна връзка с Милен, защото се страхувах, че много ще ме боли. Не знаех защо, просто се страхувах.“ Това казва Милена, жената до Милен Цветков, която говори за любимия си мъж пред Георги Тошев в предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви, пише Флагман.бг.

В един момент известният журналист я поканил на дълъг и сериозен разговор. Попитал я какво я притеснява. След като чул обяснението й, й казал как ще се опита да предпази нараненото й сърце и никога няма да я предаде.

Оттогава нещата помежду им се променили коренно и на практика този разговор слага началото на тяхната нежна любов.

По думите на Милена тя е щастливка, тъй като именно с Милен е научила какво означава истинската любов, какво е да бъдеш с интелигентен и умен мъж, който е изключително нежен, добър и внимателен.

Самата Милена разказва колко много Цветков се е грижил за децата си. В дните, в които бил със сина си Боян, Милена и Милен не били заедно. В останалите живеели съвместно.

Милена е астроложка и е жената, която живя заедно с известния журналист през последните години от живота му. Цветков бе погубен от зловеща катастрофа в центъра на София.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *