СВОБОДНО ВРЕМЕ

Нова смърт сполетя Анита Мейзер

Скандалната миска Анита Мейзер изгуби още един от близките си хора.

Смъртта на създателя на „Мисис Свят“ Дейвид Мармел разтресе скандалната българка с американски паспорт. Самата Мейзер изплака мъката си в социалните мрежи, видя „България Днес“.

„Мъжа ми, майка ми, други приятели, а сега и човекът, който ми подаде ръка. Изтощих се да се разделям с хора, които обичам“, споделя Анита. Тя разказва, че Мармел и съпругата му Илейн са й помогнали в най-трудните моменти. Миската лежа в затвора за причинена смърт по непредпазливост на партньора си Николай Димов.

Създателят на най-престижния конкурс за омъжени жени дава на Мейзер правото да организира състезание по красота в България. Представители на модните среди у нас обвиниха Анита, че се е самопровъзгласила за носителка на правата, но тогава Мармел сложи точка на спора с писмо, в което отбелязва, че именно Мейзер е официалният представител на конкурса. Родната миска става и главен координатор и отговорник за претендентките по време на надпреварата. През 2016 г. отговаря за провеждането на конкурса в Китай.

Мейзер неведнъж е изказвала признанията си за огромната подкрепа, която Дейвид Мармел й е оказвал. „Не мога да се примиря с мисълта, че почина и човекът, който беше като мой баща“, тъжи Анита.

Тя отбелязва, че Мармел е бил известен бейзболист, личен приятел с Елвис Пресли, Франк Синатра и много холивудски звезди. Той основава най-големия конкурс за семейни красавици в света преди 45 години. След големите си успехи е поканен в организационния комитет на олимпийските игри през 1980 г. и отговаря за церемониите по откриването и закриването на игрите в Лос Анджелис. Продуцира конкурсите за красота „Мисис Америка“ и „Мисис Свят“.

За да го изпрати по последния му път, Мейзер прекъсва ваканцията си в Хавай, където е на гости на приятели. „Връщам се, за да съм на погребението, което ще бъде голямо събитие и ще има стотици красавици, които ще пристигнат от целия свят. Ще има много сълзи от красиви спомени с този наистина неописуемо велик човек“, казва Анита.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *