СВОБОДНО ВРЕМЕ

Подробности за състоянието на Тони Стораро, който лежи в болница с COVID-19

„Вече съм стабилен, нямам температура. Благодарен съм на всички доктори, които се грижат за мен, както и на всички хора, които ми се обаждат и изпращат пожеланията си за бързото ми оздравяване.“ Това сподели царят на купона Тони Стораро, който от седмица лежи с COVID-19 инфекция в МБАЛ-Шумен.

Страхът oт заразата преследва популярния изпълнител още от началото на пандемията. През юли т. г. човекът глас призна в прав текст: „Страхувам се, всеки един нормален човек се притеснява да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво точно причинява и как протича“, коментира тогава Стораро.

Според шуменски приятели и роднини на таткото на Фики той бил много стриктен по отношение на грижите за здравеrо си, както и това на своите близки.

Междувременно синът му Фики се чувства добре и е показал отрицателен текст за коронавирус. Той е на морето със съпругата си Гюлджан и сина им, като така съчетават полезното с приятното – ходи на участия и мисли върху нови парчета, пише „България Днес“.

„По десет пъти Тони се чува с Фики и с другия си син, а жена му е неотлъчно до него, но заради мерките не ходи на свиждане в клиниката“, сподели близък до семейство Стораро.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *