СВОБОДНО ВРЕМЕ

Хари издаде най-страшната тайна за последните часове на Даяна

Тази година се навършиха 23 години от трагичната смърт на принцеса Даяна, заради което на Острова отново бе пуснат документалния филм „Даяна, нашата майка: Нейният живот и наследство“ от 2017 г., пише jenata.blitz.bg.

В прожекцията говориха основно нейните синове – принцовете Уилям и Хари. Във филма те споделиха спомените си за майка им.

Именно там най-малкият син на принцеса Даяна и принц Чарлз – принц Хари, си спомни последния телефонен разговор, който е провел с майка си преди смъртта й. Той призна, че и до ден днешен съжалявал, че разговорът помежду им бил толкова кратък.

Но освен това Хари издаде и друга тайна от последния телефонен разговор, който провел с Даяна преди смъртта й.

“Ако знаех, че това би било последният път, когато говоря с майка ми …”, казва през сълзи Хари.

Хари и Уилям, които тогава бяха съответно на 12 и 15 години, разговаряли с майка си в деня на нейната смърт. Тогава те били в кралската резиденция в Балморал с баба си кралица Елизабет II.

Двамата признаха, че са говорили с Даяна много за кратко и направо й затворили телефона, тъй като бързали да се върнат към игрите с братовчедите си.

Веднъж Хари призна, че е плакал от мъка само два пъти през живота си – на погребението на майка си на 6 септември 1997 г. и малко след това когато се е сетил колко за кратко я е чул в деня на смъртта й.

„Не минава и ден, в който Уилям и аз не искаме тя все още да е жива и наоколо, и се чудим каква майка би била тя сега, каква социална роля би играла и какво би променила в днешния свят“, споделя Хари.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.