СВОБОДНО ВРЕМЕ

На старта на „Фермата“: Лъсна голямата болка на Иван СНИМКА

Продуцентът Иван Христов призна голямата си болка на старта на риалитито „Фермата“ по bTV.

„Безумно ревнувам дъщеря си Ава от мъжкото око. Ето вече второ гадже има, а аз я мисля за малко момиченце, още не мога да свикна с мисълта, че тя се превръща в млада жена“, разкри половинката от продуцентското дуо.

Колегата му Андрей вметна, че се радва, че има син и е „опериран“ от ревност. „До такава степен съм привикнал към момченцето си, че не мога да си представя живота без него“, уточни в същия дух Арнаудов.

Двамата почти цяло лято изкараха на работната площадка, докато снимат “Фермата“, а жените им се забавляваха на морето в Гърция. Ирина Тенчева събра Ава със своите деца и общото им с Иван и всеки ден им пускаше сторита как всички заедно се забавляват с готвене.

Междувременно, докато текат снимките за шестия сезон на „Фермата“, който се снима над Бистрица, зрителите се кефят на добрия кастинг за участници, който са направили продуцентите.
„Тепърва ще има изненади. Двама от участниците получиха тежки контузии и няма да стигна до финала“, обяснява Иван.

„Фермата“ за първи път е толкова гъзарска, този сезон ще имаме повече традиции от  досега“, допълва го Андрей.

Двамата ще продължат и с начинанието си да реализират втори сезон на романтичната комедия „Съни бийч“, чиито снимки стартират в началото на пролетта догодина, писа „България Днес“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *