СВОБОДНО ВРЕМЕ

Радост за Козирогa, нов проблем тормози Водолея

Овен

Едва ли всичко днес ще ви е ясно. Има много неща, които не разбирате и това ви изнервя. Обърнете внимание на близките си – те ще ви помогнат да се отпуснете. Насладете се на спокойните разговори и приятната компания. Ще получите интересно предложение.

Телец

Ще получите похвали относно скорошната ви работа, но не ставайте твърде горделиви. Въпреки, че околните са доволни, вие знаете какво трябва да поправите и какво да промените в следващите си задачи. Не се преуморявайте – важно е да отделите време и за почивка.

Близнаци

Денят ви може да не започне по най-добрия начин, но със сигурност ще се подобри с времето. Не разчитайте на нещо непредвидимо – придържайте се към това, което знаете със сигурност. Ще има неразбирателство между вас и някой колега, но бързо ще се справите с този проблем.

Рак

Ще намерите перфектното извинение да отделите повече време за себе си днес. Имате нужда да останете насаме и да обмислите някои бъдещи идеи и планове. Насладете се на хобито си – то ще ви помогне да се отпуснете. Нещо малко, но неочаквано ще ви вдъхнови.

Лъв

Добре е днес да не поемате рискове и да се придържате към познатото. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома – имате нужда от почивка от емоциите, които са се насъбрали през последните дни. Ще получите покана за среща. Не отказвайте, приятелите ще ви помогнат да се отпуснете.

Дева

Напоследък сте твърде заети с работа и чужди проблеми, затова сте пренебрегнали вашите нужди и желания. Добре е днес да отделите повече време за себе си и да правите това, което искате. Насладете се на хобито си и не се страхувайте да експериментирате.

Везни

Не оставяйте на малки пречки да ви откажат от целите ви. Ще срещнете затруднения, които ще променят настроението ви. Ако не можете да се справите сами, не се притеснявайте да потърсите помощ. Заедно ще се справите с проблемите и ще продължите напред.

Скорпион

Ще се наложи да заемете ролята на лидер. Ще работите в група, но всеки ще има различно мнение и идея. Ще успеете да установите ред и да изслушате всички предложения. Погледнете обективно на ситуацията и ще ви бъде лесно да намерите най-подходящо. Отделете време за почивка.

Стрелец

Настроението ви може да се промени след разговори с някои колеги. Най-добре е да не обръщате внимание на злонамерени приказки. Фокусирайте се над изпълнението на задачите си и ако е възможно, тръгнете по-рано от работа. Прегледайте финансите си, напоследък харчите твърде много.

Козирог

Днес започнете с добро планиране и довършване на стари задачи. В края на деня ще се почувствате удовлетворени. Имате нужда да поговорите с някого. Обърнете се към човек, от когото ще получите необходимата ви подкрепа. Отделете време за повече почивка.

Водолей

Въпреки тревожността ви, днес трябва да сте концентрирани. Ще получите предложение, което не е за пропускане. Обмислете го внимателно и се доверете на инстинкта си. Време е да се погрижите и за здравето си – хранителен режим и повече физическо натоварване ще ви бъдат от полза.

Риби

Добре е днес да обмислите как да постигнете целите и желанията си. Сегашния подход е  ефективен, но отнема твърде много време. Обръщайте внимание на детайлите – те ще ви подскажат правилната посока. Премисляйте действията и думите си добре. Избягвайте конфликти.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.