СВОБОДНО ВРЕМЕ

Алекс Петканова подари на Даниел уникална нощ под звездите за рождения ден – вижте романтичната ѝ изненада (Снимки)

Те са сред най-модерните инфлуенсъри у нас – младото семейство Даниел и Александра Петканови не обичат да ходят по утъпканите коловози и в никакъв случай не харесват стандартните преживявания. Неслучайно Алекс избра да направи на любимия си уникална по рода си изненада за рождения ден, която е всичко друго, но не и стандартна!

Двамата си подариха незабравима нощ под звездното небе. Романтичното пътешествие до къмпинг Синева в Згориград , граничещ с живописния парк Врачански балкан, бе по повод 34-ия рожден ден на Даниел.

Цялостната организация и идеята били на Александра, а нощувката под открито небе те прекараха в прозрачен балон , наподобяващо иглу.

Дани Петканов къща-балон

Алекс Петканова къща-балон

Съоръженията се превърнаха в истински хит през последните месеци и хората все по-често ги предпочитат пред обикновените палатки.

Кадри от незабравимия рожден ден семейство Петканови споделиха в социалните мрежи и събраха голям брой лайкове и безброй коментари с въпроси къде се намира това приказно място.

Дани Петканов почивка

„Това място наистина е вълшебно! Представяте ли си ако всеки си живееше в собствен балон и си гради свой собствен мини свят там?“ – пише Алекс Петканова към снимките, на които позира пред фотографския обектив без дрехи, закрила тялото си с бяла завивка, а зад нея се вижда спираща дъха гледка.

:Вчера имах рожден ден! Станах на 34 години и жена ми реши да ме изненада. Заведе ме на тайно място, за да прекараме 48 часа в къща-балон под звездите.“ – споделя от своя страна Даниел Петканов със своите последователи.

уникална къща-балон

Различни по вид балони дават на къмпингуващите възможността да се наслаждават на уникалната гледка наоколо, без да са изложени съвсем на метеорологичните условия.

До всеки един от „балоните“ в къмпинга се стига по индивидуална пътека, което гарантира спокойствие и уединение на гостите.

къща-балон Згорирад

За максимална интимност 3-декаровата зона, в която са разположени къщите, е забранена за останалите посетители на комплекса, а повечето от тях разполагат и с непрозрачна част.

Алекс Петканова прозрачна къща

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.