СВОБОДНО ВРЕМЕ

Кали се осмели да се покаже напълно естествена – вижте я без капка грим и без грам силикон

Напоследък стана модерно звездите да позират без грим в социалните мрежи. Друг е въпросът, дали наистина са напълно естествени, или подпълнени със солидна доза хиалурон, силикон или пък „невидим“ грим.

Ето че и поп фолк-фурията Кали загърби излишната суета и без притеснение показа на феновете си си как изглежда без макиаж .

44-годишната звезда публикува своя снимка, на която няма капка грим. Коментарите ясно показват, че не е нужно човек да се превърне в силиконова кукла, за да получи одобрението на хората. Оказа се, че Кали няма почти никаква разлика от клиповете и на живо.

Кали без грим

Изпълнителката на „Ктао те почна“ никога не е била типичната фолкпевица. Кали не може да понася тази суета, която е обладала нейните колежки. Тя често движи без грим и в раздърпани дрехи и въобще не робува на някакви световни марки.

Наскоро Кали се раздели с продуцентите си от „Пайнер“ и реши да продължи пътя си като самостоятелен изпълнител. Предвид кризата в момента, Кали няма много ангажименти, но дори най-популярните имена от жанра се жалват от липса на работа. А Кали не е пускала нов проект от близо година, което съвсем естествено я сваля в класацията на актуалните имена в жанра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.