СВОБОДНО ВРЕМЕ

Лили Иванова сложи всички в малкия си джоб: Купи си жилище за половин милион

С нов апартамент за почти 500 000 лева се сдоби естрадната прима Лили Иванова, показа проверка в имотния регистър. Певицата е купила на 15 юли просторно жилище от 163 кв.м. в престижния столичен квартал „Изгрев“, а към апартамента са включени и две подземни паркоместа, пише лупа.

Новото жилище на Лили Иванова й е струвало точно 488 957 лева и то без обзавеждането. Интересно е, че певицата е броила цялата сума в брой на купувача, а не е теглила кредит. Жилището е част от новопостроена баровска 6-етажна кооперация в близост до Ловния парк и метростанцията „Жулио Кюри“. Близки до Лили Иванова споделят, че изпълнителката на вечния хит „Ветрове“ е купила апартамента с инвестиционна цел, а не с намерение да го обитава. Лили живее от близо 50 години на най-престижната улица в София – „Оборище“, след като получи апартамента на Янчо Таков при развода им.

„Покрай коронавирусната епидемия цените на имотите поевтиняха и от това се възползва Лили. Тя има намерение да купи още 2 апартамента на топ локации в София“, твърдят от обкръжението на музикалната легенда. Певицата е собственик на общо 3 жилища в центъра на София.

Лили Иванова обаче няма никакъв сантимент към родния си град Кубрат. Тя е продала маломерната си гарсионера на ул. „Княз Борис I“ няколко дни след покупката на третия си апартамент в София.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *