СВОБОДНО ВРЕМЕ

Семейна драма! Най-красивата учителка в България остана без мъж

Най-красивата учителка в гилдията Силвия Зубева е разделена от съпруга си – волейболният национал Тодор Скримов. Двамата са далеч един от друг от близо месец, след като в средата на август Тошко се присъедини към съотборниците си от руския Енисей в сибирския град Красноярск, където играе за втора поредна година.

Заради коронакризата, предизвикала стотици отменени полети, Зубева остана в България и повече от месец гледа сама дъщеричката им Ася, която вече е на 2 годинки.

Красивата преподавателка няма опция да отиде при съпруга си, тъй като засега полетите от София до Москва са отменени. Зубева се допита до група за пътувания в социалните мрежи за информация относно възстановяването на полетите, тъй като семейството е възможно да остане разделено за неопределен период от време, писа „България Днес“.

„Съпругът ми работи в Красноярск. Той е там, но за мен и детето няма покани и не можем да направим визи, за да отидем при него. Това ме тревожи, защото семейството ни остава разделено, и то за неопределен период от време“, оплаква се Зубева.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *