СВОБОДНО ВРЕМЕ

Съдбовна събота за Везните, Телецът и Рибите да внимават днес

Овен

Денят ви ще е приятен и спокоен. Ще прекарате повече време с близките си, които ще ви се отблагодарят за всичко, което сте направили за тях. Въпреки че е почивен ден, ще получите неочакван доход, който ще ви зарадва. Това ще ви даде повод да обърнете внимание на финансите си.

Телец

Ако нещо неочаквано се случи около вас, не бързайте да реагирате. Погледнете ситуацията от различни гледни точки и внимателно премисляйте действията си. Ще знаете какво да правите, стига да си дадете достатъчно време. Някой ще има нужда от помощта ви.

Близнаци

Обстановката около вас ще е хаотична и всички наоколо ще са объркани. Вие обаче ще забележите нещо, което ще ви даде предимство. Ще знаете какво да направите, за да въведете ред. Ще се наложи да заемете лидерската позиция. Насладете се на приятна вечер в компания на приятели.

Рак

Имате много енергия днес. Всички планове и идеи са под контрол и знаете какво да правите. Обърнете внимание на приятелите си – някой от тях ще има нужда от помощ. Ще получите новина. Отделете време само за себе си, за да я обмислите и възползвате по най-добрия начин.

Лъв

Не обръщайте внимание на хората, които се опитват да планират бъдещето вместо вас. Те мислят, че знаят какво е най-добре, но изпускат важни детайли. Не бъдете груби и избягвайте конфликти. Излезте с приятели и се забавлявайте – имате нужда от развлечение.

Дева

Ако усещате нуждата да започнете работа по някой нов проект, направете го. Дори и да е почивен ден, денят ви ще е спокоен и продуктивен. Избягвайте взимането на важни решения и се придържайте към това, което знаете. Насладете се на хобито си и не се притеснявайте да експериментирате.

Везни

Не се отчайвайте, ако не успеете да свършите определена работа навреме. Забавете темпото и се отдайте на почивка. Не пропускайте предложение за разходка и дори пътуване сред природата. Свежият въздух ще ви се отрази добре. Предстои ви важно семейно решение.

Скорпион

Без значение от вашите морали и ценности, добре е да сте отворени към нови идеи и предложения. Някой ще ви предложи нещо, което веднага бихте отказали, но е добре да не отговаряте веднага и да помислите по въпроса. Не отхвърляйте възможността да грешите – вслушайте се в чуждия съвет.

Стрелец

Имате нужда от развлечения. Обадете се на приятели и излезте да се забавлявате. Ще получите интересно предложение – пуснете се по течението и вижте къде ще ви отведе. Предстои ви запознанство, което бързо ще прерасне в приятелство. Насладете се на приятна семейна вечер.

Козирог

Обърнете повече внимание на хората около вас. Някой ще има нужда от подкрепа и разбиране. Помогнете му с каквото можете. Ако мнението ви е негативно, бъдете искрени, но деликатни. Ще се наложи да вземете важно решение – доверете се на инстинкта си.

Водолей

Няма нищо лошо в това да искате да поставите себе си на първо място. Ако днес някой ви помоли за помощ и сте сигурни, че проблема не е сериозен, не се притеснявайте да откажете. Отделете колкото се може повече време само за себе си и се отдайте на почивка.

Риби

Ще се появи конфликт между вас и някой близък. Колкото и да е твърдо мнението ви, уважавайте и неговото, и мислете внимателно преди да се изкажете. Погледнете от друга гледна точка – ще разберете какво пропускате. Време е да направите анализ на финансите си.

Източни: Една.бг

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *