СВОБОДНО ВРЕМЕ

Това са 3-те най-егоистични дами в зодиака

Тези дами от зодиака винаги търсят заможни мъже и с лекота заменят по-бедния си съпруг.

Жената Телец просто е уморена от пълната бедност. Съпругът, когото тя напуска, може да живее без нея. А тя … Тя ще се облича в дизайнерски рокли и ще посещава скъпи ресторанти с новото си гадже.

Дамата от зодия Близнаци винаги е мечтала да срещне принц или арабски шейх. И накрая мечтата й се сбъдна. Жена от въздушния знак на зодиака ще забрави за всичко – за съпруга си, роднини, задължения – и ще се втурне в обятията на богато гадже. Но не е известно колко дълго ще продължи това.

Жената Скорпион е родена да живее живот на лукс и богатство. Горкият бивш съпруг според нея е виновен за това, че не е могъл да й осигури всичко необходимо. Парите ще й завъртят главата, а тя самата, никога няма да иска да се върне в изтъркания общински апартамент.

Дамите от зодия Водолей също са меркантилни. Според тях е много по-добре да се изгради връзка с мъж в триетажно имение край морето с плувен басейн, отколкото в „едностаен апартамент“ с дървеници в жилищен район на квартал в покрайнините. Тя ще остави съпруга си със средната заплата без съжаление, неспособна да задоволи нуждите на любимия си. Жената Водолей в мечтите си за богатство може изобщо да не обърне внимание на недостатъците на новия избраник.

 

Източник: actualno.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *