НОВИНИ

Трагедията край Пловдив: Красимира натиснала спусъка с крак

Майката на две деца Красимира, която вчера бе открита мъртва в дома си в пловдивското село Бегово, сама е сложила край на живота си. Това сочи аутопсията, твърди Блиц.

21-годишната арендаторка се е самоубила с въздушна пушка в сърцето, като е натиснала спусъка с големия пръст на единия си крак. По ръцете на момичето е имало стари белези от рязане на вените с нож. Това означава предишен опит за самоубийство.

Близки на Красимира, които са я виждали преди дни, обаче не са забелязали никакви белези. Младата жена е била с лабилна психика, казаха още разследващите. В къщата й са били открити много медикаменти.

Тя е била срината от нелепата и неочаквана смърт на майка си, която умира в катастрофа преди няколко години, а неотдавна починал и баща й.

Тогава момичето е приемало медикаменти. Близките твърдят, че се е възстановило, било пълно с живот, енергично и правело планове за бъдещето, децата си и бизнеса си. Въпреки това експертите са на мнение, че именно тази лабилност е подтикнала Красимира към крайната стъпка. Вчера до късно на разпит беше мъжът, с когото тя е живеела. Двамата имат бебе на 2 месеца и детенце на 2 години. Той обаче беше освободен снощи от полицията.

Красимира и мъжът са имали паралелни любовни връзки с други хора. Те са установени, но нямат отношение по случая, пише още блиц.

Слуховете заради убийство за пари, които се носят в Бегово, си имат предистория. Още преди време, докато бащата на момичето бил жив, някой влязъл в дома му посреднощ и го смазал от бой. Отмъкнал му 50 хиляди лева.

Това била печалбата от слънчогледа, който той гледал и продал. Когато бащата починал, дъщерята Красимира поела бизнеса. Въпреки крехката си възраст, се оправяла сама с работници и над 2000 декара различни насаждения.

Красимира е имала проблеми с Любомир, с когото живеела допреди седмица. Изгонила го, той се изнесъл, а вчера я е открил мъртва в дома й. Погребението на момичето ще бъде вероятно утре в Бегово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.