СВОБОДНО ВРЕМЕ

Кошмар! Чарлз посече жестоко Хари и Меган, лиши ги от най-скъпото

Принц Чарлз е спрял финансовите средства към принц Хари и Меган, след като стана ясно, че двамата са сключили сделка със стрийминг платформата „Нетфликс“, съобщава Лента.

След като семейството се отказа от задълженията си към британското кралско семейство от 1 април и се премести да живее в Канада, а след това в САЩ, принц Чарлз продължаваше да ги финансира.

Още тогава те можеха да се похвалят със значително състояние. Меган притежаваше от пет до седем милиона долара, предимно от хонорари от сериала „Костюмари“. Хари, по различни оценки, разполага с 25 до 40 милиона британски лири от наследство от майка си и от прабаба си, кралицата-майка Елизабет Втора.

По-рано този месец Хари и Меган сключиха договор с Нетфликс за създаване на филми и сериали. Финансовите подробности не бяха разкрити, но според Mirror те могат да получават до милион долара за всеки от тях.

Междувременно принц Филип, съпругът на британската кралица Елизабет Втора, възприема като дезертьорство постъпката на внука му принц Хари да се премести в САЩ, съобщава Yahoo News.

За отношението на Филип към постъпката на Хари се говори в книгата Prince Philip Revealed („Принц Филир разкри”) на кралската биографка Ингрид Сюърд. Според авторката, принц Филип така и не разбрал от какво не е доволен внукът му.

„От негова гледна точка, Хари и Мегън са имали всичко, каквото човек може да си пожелае: красив дом, здрав син и уникална възможност чрез благотворителността да се оказва влияние върху целия свят”, пише Сюърд.

Филип смята, че Хари е зарязал родината, за да заживее в Америка като самовлюбена знаменитост.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *