СВОБОДНО ВРЕМЕ

Везните се уреждат неочаквано, черни облаци над Водолея

Овен

Добре е днес да отделите възможно най-много време за себе си и най-вече за здравето си. Ще има задачи, които ще трябва да свършите, но ще се справите бързо с тях. Малко помощ не би ви навредила, така че не се притеснявайте да я потърсите. Отдайте се на почивка и се насладете на любимите си занимания.

Телец

Напрегнат ден. Бъдете старателни в работата си и ще приключите навреме със задачите си. Не отлагайте неприятните задачи. Забелязали сте, че някой има нужда от помощ. Ако знаете какво трябва да направи, не чакайте да ви потърси за съвет, а действайте. Ще му спестите много време и усилия.

Близнаци

Ще се наложи да вземете важно решение. Дилемата ще е дали да угодите на себе си, или на някой близък. Не питайте много хора за съвет – различните мнения ще ви объркат. Обмислете ситуацията внимателно, за да избегнете конфликт. Покана за среща ще ви зарадва.

Рак

Добре е днес да помислите върху някои бъдещи планове. Най-важно е да осъзнаете какво искате. Пестете парите си и направете финансов план към който да се придържате. Обърнете внимание на семейството си – някой има нужда да разговаря с вас.

Лъв

Добре е днес да проучите повече тема, която е важна за взимането на предстоящо решение. Погледнете обективно ситуацията – ще намерите нова гледна точка, която може да ви даде правилните отговори. Ако се наложи да правите избор на момента, доверете се на инстинкта.

Дева

Напоследък сте се запознали с много хора, които са ви заинтригували. Въпреки това, добре е да обърнете внимание на близките си приятели. Напоследък сте ги пренебрегвали и има неща, които сте изпуснали. Ще получите новина, която ще ви изненада неприятно.

Везни

Не позволявайте емоциите да вземат връх днес. Ще получите доста критики, но ги приемете конструктивно и се вслушайте в тях. Избягвайте конфликти – говорете спокойно и внимателно. Ще получите интересно предложение. Очаква ви романтична вечер.

Скорпион

Нещо малко и неочаквано ще ви вдъхнови. Знаете какво искате да направите, но не и как да го направите. Отделете време да проучете темата и вникнете в детайлите. Не се захващайте с нещо, което не разбирате. Имате нужда от развлечение – излезте с приятели и се забавлявайте.

Стрелец

Ако усещате, че нищо днес не ви се получава, може би е най-добре да се пуснете по течението и да видите къде ще ви отведе. Придържайте се към това, което знаете – не взимайте спонтанни решения и не поемайте рискове. Обърнете внимание на близките си.

Козирог

Ще получите критика от някой влиятелен човек на работното място. Опитайте да запазите професионалното си отношение и да не я приемате твърде лично. Погледнете от добрата страна и извлечете най-позитивното от нея. Някой близък ще ви потърси за съвет. Обърнете му нужното внимание.

Водолей

Добре е днес да планирате някое бъдещо пътуване. Имате нужда от промяна в обстановката. Настроени сте авантюристично, затова потърсете подходяща дестинация за пътешествие. Споделете плановете си с близките и чуйте тяхното мнение. Насладете се на приятната им компания.

Риби

Не натрапвайте мнението си на околните и не влизайте в пререкания. Възможно е да изпитвате разочарование и това ще ви изнерви още повече. За да не влизате в излишни конфликти, отменете срещите си и ако е възможно си ръгнете по-рано от работа. Разходка ще ви успокои.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *