СВОБОДНО ВРЕМЕ

Опасен чар: Синът на Тодор Колев след две раздели се озова при Нана Гладуиш

Александър, син на легендата Тодор Колев, заряза нощния живот и вече работи здраво. Резултатите не закъсняха изкачва се в йерархията! Гологлавият наследник на Адама е на солиден договор не къде да е, а в една от фирмите на мъжа на тв водещата Нана – чужденеца Джонатан Гладуиш.

Той заработва луди пари като мениджър на един от най-големите колцентрове в България. Именно там работил Александър, издават запознати, ала не седял на компютъра със слушалки и микрофон, за да провежда еднообразни разговори с цял свят. Напротив, той бил консултант по продажби- вървял нагоре по стълбицата на успеха.

В края на месеца получавал и отлични пари, твърдят злите езици. Александър вече не се занимава с музика, въпреки че от баща си наследи артистичен талант.

Преди години той обикаляше нощните клубове с рок банди, свиреше на барабани, но така и не направи пробив на голямата сцена, пише „България Днес“.

Синът на любимия актьор на България от брака му с шуменката Йорданка Кирилова (която отдавна живее в Канада) се е фокусирал изцяло върху работата за сметка на жените.

В личен план наследникът на звездата отново е необвързан. Ергенлъкът идва след две последователни тежки раздели. През 2019-а сложи точка на любовта си с красавицата Деница, с която известно време бяха безоблачно щастливи.

Само две години по-рано Алекс преживя раздяла с първата си съпруга Ани Тенева, с която се венчаха на дискретна церемония в семейната къща в Симеоново през 2013 г.

Тогава Александър бе щастлив, но и тъжен, защото баща му вече не бе между живите, эа да го види като младоженец. Малко по-късно на младоженците им се роди дъщеря, която кръстиха с царското име Изабела.

Изведнъж пътищата им се разделиха, но раздялата мина тихо и цивилизовано – нямаше публични драми и ексцесии.

До съд обаче се стигна между Александър и сестра му Албена (дъщеря на Адама от първия му брак с Адриана Палюшева) и третата съпруга на Тодор Колев Мария. Тримата години наред не успяваха да разделят наследството на звездата.

3а разлика от образа си в „Опасен чар“ Тодор Колев бе успял да закъта настрана солидно имане под формата на недвижими имоти апартамент, два гаража и магазин в столицата, както и магазин в Благоевград.

След сблъсък в съда тримата решиха продадоха всичко и си разделиха парите на три. Запознати издават, че сумата от продажбите надхвърляла половин милион лева

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *