СВОБОДНО ВРЕМЕ

Луната ще направи Везните по-чаровни и сладкодумни

Дневен хороскоп за всички зодии от астролога Ивелина Пенчева – tribune.bg

Овен – На работа или у дома може да се сблъскате със закъснения в плановете си. Не се притеснявайте прекалено много и се опитайте да запазите спокойствие. Днес ще трябва да проявите иновативно мислене.

Телец – В личния ви живот нещата вървят добре и ще се чувствате особено близки с любимия човек. Обсъдете какво ви е грижа и споделяйте нежните чувства, които със сигурност ще изплуват на повърхността.

Близнаци – Що се отнася до вашите умения и творчески таланти, сега е абсолютно подходящо време да ги покажете и другите да узнаят какво можете да правите. Също така ще бъдете ентусиазирани да започнете нов проект или да се свържете с някой по романтичен начин.

Рак – Може някои от вас да се сблъскат с поредица от трудни и проблемни ситуации. Ще бъдете обаче достатъчно силни, за да преминете през тях. Погрижете се да си осигурите време и пространство, за да се отпуснете психически и да заредите батериите си.

Лъв – В професионалната сфера ще успеете да се справите с всякакви препятствия и трудности, които могат да се появят на пътя ви. Доверете се на вродените си умения и таланти и бъдете уверени.

Дева – Добър ден за уединение. Опитайте се да избягвате разногласията с любимите хора. Дори ако някой е виновен според вас, не си позволявайте да отправяте критики и отрицателни изявления.

Везни – Може да рационализирате някои умения в работата и нещата ще стават по-бързо. Луната във вашия знак ще ви направи по-чаровни и сладкодумни, което ще улеснява общуването ви и постигане на желаното.

Скорпион – Чашата (вашата ситуация) може да ви изглежда наполовина празна, но само на пръв поглед. Продължавайте да я гледате или по-добре променете начина, по който я гледате и ще видите, че наистина е наполовина пълна.

Стрелец – От едно и друго, напоследък се чувствате много стресирани. Но всъщност, ако можехте да видите нещата по-обективно, щяхте да осъзнаете, че това не е нищо повече от буря в  чаша вода.

Козирог – Денят е силно повлиян от външни фактори. Възможно е да изпитвате известно неудовлетворение, да имате някои затруднения. Не се тревожете. Приемете това като идеално време да се отпуснете. Започнете да слушате повече тялото си и намерете баланса между действията и почивката.

Водолей – Опитайте се да разгледате дълбоко истинската същност на проблемите, с които се сблъсквате и да създадете реалистични планове за тяхното решаване. Сега е моментът да се възползвате от цялата логика и мъдрост, които можете да съберете.

Риби – Денят е благоприятен като цяло. Добре би било да не бързате, а сериозните решения да вземате самостоятелно. Ще бъдете в добро настроение, а отношенията с хората ще се развиват хармонично и естествено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *