СВОБОДНО ВРЕМЕ

Диляна Попова и Асен Блатечки показаха порасналото си момченце – одрало е кожата на татко си (Снимки)

Една от любимите светски двойки у нас, Асен Блатечки и Диляна Попова , се появи на премиерата на последния си филм в компанията на порасналия си син – Борил . Естествено, събитието бе широко коментирано от многобройните им фенове, които рядко успяват да се порадват на семейството в пълен състав.

Премиерата на лентата на Асен “Останалото е пепел”, в която роля има и Диляна Попова , се състоя навръх Националния празник 3-ти март в Park Center.

Диляна Попова премиера

Приликата на 5-годишното момче с известния му татко е все по-очебийна, а самият Асен явно обожава сина си, защото въпреки ангажиментите на премиерата не се отдели от мъника. Малкият Борил пък не спираше да раздава усмивки на всички гости. Личи си, че детето расте щастливо, след като най-накрая Диляна и Асен решиха да захвърлят миналото и да заживеят заедно като истинско семейство.

Асен Блатечки син

Диляна Попова бе избрала за повода ултракъса бежова рокля, с което затвори устите на всички хейтъри, които през последните месеци твърдяха, че се е състарила и е загубила своя сексапил.

Диляна и Асен

На премиерата на “Останалото е пепел” дойдоха редица известни актьори, сред които Мариан Вълев – Куката, Неда Спасова, Пламен Манасиев, Башар Рахал и т.н. Историческата драма, посветена на живота на яркия български политик и финансист Атанас Буров, чиято роля изиграва Асен Блатечки, тръгва по кината от 6-ти март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.