СВОБОДНО ВРЕМЕ

Тези четири места винаги ще ви издадат, ако сте мърлява домакиня

Случва се внезапно обаждане от приятели и изненада „Идваме“ и бързо сте почистили къщата, нещо все още не е наред. Ще ви кажа какво ви прави мръсни …

Знам себе си, когато идвам на гости, вниманието ми веднага пада върху тези места, така че винаги ги поддържам чисти. Това, разбира се, не означава, че можете да хвърляте нещата по целия апартамент и да не миете подовете, но все пак ще бъде полезно да знаете.

1. Дръжки за врати и ключове за осветление

Това е, което веднага привлича вниманието ви! Преди колко време ги измихте, привидно дреболия, но веднага човешкото око пада върху това място. Вярвай ми. Можете да проверите сами.

Не бъдете мързеливи, отидете и сега избършете с мокра кърпа (само внимавайте, не забравяйте, че има електричество)

2.Оливерник и солница със запушени дупки и следи от мазни ръце

Това е може би най- често използваният предмет в кухнята, след гъбата за миене на съдове. И се използват най-често по време на хранене, когато ръцете не са в най-чистата си форма. В резултат на това с течение на времето върху солницата не остават и следи от чистота.

3. Това разбира се е хладилника

По-точно мястото, където всички го отварят, постоянно има следи от всичко и мръсни ръце. Бършете го всяка вечер, когато миете чиниите и ще бъдете щастливи!

4. Магнити, сувенири и всякакви дреболии

Със сигурност във вашата къща има рафтове с всякакви дреболии. Колко яесто почиствате? Съмнявам се!

Не забравяйте за тях по време на почистване! Разбира се, че са малки и е досадно да ги търкате, но това е вашето лице така и така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *