СВОБОДНО ВРЕМЕ

то кои са звездите, които участват в „Маскираният певец“ (Пълен списък)

Вторият сезон на шоуто „Маскираният певец“ започна с впечатляващи маски и съвсем естествено веднага заваляха предположенията кои звезди се крият зад образите. Този път хората, които стоят зад маските, не са толкова разпознаваеми, както беше в първия сезон.

Тогава още с първия лайф зрителите разкриха кои популярни хора се крият зад тях. Сега предположенията са многобройни, което затрудни и панелистите Азис, Владо Пенев и Михаела Маринова. Зрителите също правят куп предположения в официалната страница на формата.

Някои са доста убедителни в изложените факти, докато за други си личи, че нямат и понятие кой се е дегизирал с костюмите, дело на Кремена Халваджиян.

Първа на сцената се появи Булката, която показа стабилно сценично поведение и майсторско изпълнение на избраната от нея песен. Някои от зрителите предполагат, че зад тази маска е фолк певицата Луна, защото физиката на участника прилича много на нейната. Освен това булката призна, че може да живее далече от шумния град, а тя е родена в Шумен. Другите предположения клонят към колежката й Галена.

Зад костюма на Баба Яга мнозина подозират, че се спотайва актьорът Иван Юруков. Другите предположения са за Асен Блатечки. В уликите се казва, че е тренирал плуване, футбол, гребане и хандбал и е шампион на България на Федерацията по традиционно карате. А актьорът е казвал, че дядо му по майчина линия бил шампион по бокс. Чичо му и вуйчо ми пък са ритали в „Левски“, а самият той може да се похвали с черен колан по карате.

За Мозъка в официалната страница на шоуто зрители пишат, че това е Ненчо Илчев, защото във визитката му имаше кадри от Културния дом и езерото в квартал „Дружба” в София, а „Комиците” се излъчваше оттам. Това пък, че живее на 8-ия етаж, е скеч от предаването му. В уликите се подсказва, че става дума за човек, който е прочел доста книги, което също напомня за Илчев.

Масовото мнение е, че зад плашещата маска на Палячи се крие Люси Дяковска. е бизнесменът Петко Димитров.

Змията получи доста похвали за костюма си, като има предположения, че зад маската се крие Коцето Калки заради уликите, че има два брака и силна вяра.

Златния също се хареса на публиката, която смята, че това е Петко Димитров.

Сред разследващите имаше и такива, които категорично заявиха, че Златния е фолк певецът Фики.

Книгата е доста интересен персонаж, а лицето зад маската се оказа най-трудно за разпознаване. Някои заподозряха, че това е Нели Рангелова или колежката й Милена Славова.

Зад образа на Очите пък зрителите са категорични, че се крие фолкаджийката Мария, която наскоро се отказа от сцената и ще пише автобиография.

Бебето ще се окаже любим образ на панелисти и зрители, които нямат търпение да разберат кой се опитва да ги заблуди с уникалния костюм. Засега предположенията са за Димитър Рачков, който доскоро беше водещ на шоуто заедно с Васил Василев, Зуека.

Плашилото също е любопитен образ и най-вероятно зад тази маска е Евгени Минчев, защото по време на уликите вървеше надпис: „Не разговаряйте с ватмана“, а както е известно, светският лъв е карал трамваи в миналото си, пише „Галерия“.

Затова пък няма и грам съмнение, че зад маската на Ангела се крие певицата Есил Дюран. Азис също бързо я разпозна, тъй като освен колеги те са и много добри приятели.

В костюма на Светлината, която впечатли най-силно журито, се е облякъл вероятно певецът Стефан Илчев.

Хищницата се оказа любим образ на силния пол заради сексапилната фигура на изпълнителката. Повечето предполагат, че това е Михаела Филева или фолк певицата Райна. Осанката е същата като нейната, самочувствието и идеята за красота и хищничество напомнят за нея. Освен това е печелила конкурс за красота и силно вярва в любовта.

Макарона бе оставен за финал и вдигна панелистите в залата на крака с прочувственото си изпълнение. Всички са категорични, че това е професионална певица и е най-добрата в този сезон. Името, което се върти в социалните мрежи, е на фолк певицата Десислава, която е от Южна Бъпгария – Раднево, и е всеизвестно че пee страхотно различни стилове музика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *