СВОБОДНО ВРЕМЕ

Плеймейтката беснее! Рачков закъса жестоко, спаси го Игнатова СНИМКА

Актьорът Димитър Рачков пропищя от измама, в която замесиха името му. Наглеци са направили профил с неговото име и крадат от различни хора пари, които се представят за него. Акаунтът е в социалната мрежа Фейсбук и се подвизава с името Рачков и добавка“ политик“.

„Моля докладвайте този профил във Фейсбук, който лъже от мое име и се опитва да краде пари от хората. Благодаря!, написа като призив Рачков и подкани всичките си последователи да му помогнат по-бързо да се оправи с хората, които ползват името му и го злепоставят.

По-наблюдателните обаче изобщо не са се вързали на измамата защото заглавната снимка на корицата е с бившата му изгора Мария Игнатова, а двамата не са двойка от година, пише „Телеграф“. Така индиректно бившата на Рачков помогна комикът да спаси реномето си.

В момента комикът изживява бурна любов със засуканата плеймейтка Анита Димитрова. Самият Рачков както обикновено не коментира и дума за личния си живот. Анита обаче се хвалила на приятелки, че е случила на мъж и никога не се е чувствала толкова щастлива, колкото сега с актьора.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *