СВОБОДНО ВРЕМЕ

„Прекрасната госпожа“ от спалнята на Бойко: Отличничка от Пловдив, която си играе с огъня СНИМКИ

Христина, съпругата на мутимилионера Пламен Бобоков, е сочена като „Прекрасната госпожа“, сготвила премиера Бойко Борисов със снимки от спалнята му. Дали е така? Никой не отрича засега, но предстои да чуем.

„Марица“ се добра до пикантни подробности около красива дама. Христина е родена през 1980 година в Пловдив. Омъжва се млада за 11 години по-възрастния бизнесмен. Имат три деца и бракът им се считаше за железен. За разлика от връзките на по-големия брат Атанас Бобоков, който сменя миските като носни кърпи.

Христина израства с изкуство, неслучайно в момента управлява фондацията на Бобокови. Бащата на хубавицата е музикант в Пловдивския театър.

„От трети клас ходех на уроци по рисуване и винаги съм мислела, че ще се занимавам само с изкуство. По случайност, която впоследствие се оказа възлова за мен, не продължих мечтаната архитектура, а записах журналистика, въпреки че рисувах и бях отличничка в математическата гимназия в Пловдив. Запознах се с моя съпруг и така, окрилена от любовта, промених пътя си“, разказва Христина в интервю.

„За съжаление, пея ужасно. Радвам се обаче, че голямата ни дъщеря има страхотен слух и глас, пееше в хора на БНР. За сметка на това дълги години се занимавах с танци, така че музиката ме е съпътствала винаги по някакъв начин“, казва пловдивчанката.

На яхтата на Васил Божков заедно с милиардера и съпругата му Елена

Като всяко младо момиче мечтае да стане актриса. „Но сериозно никога не съм мислила на тази тема, макар че баба ми по бащина линия е била актриса, разпределена в Народния театър. Дядо ми обаче решително се намесил и я върнал в Пловдив.

Театърът е също част от мен, отраснала съм в Кукления театър в Пловдив, където съм се научила на някои трикове (смее се). Въпреки че не продължих с архитектура, аз се върнах към изкуството чрез различни художествени проекти, които ежегодно организираме с артфестивал „Процес – Пространство““, казва Христина.

Тя е на 15 години, когато започва да помага на фестивала. Там се запознава и с Бобоков, но уточнява – няколко сезона по-късно.

Красавицата дава интересен отговор на въпрос с коя стихия се асоциира:

„С огъня, естествено! Мога да го разпалвам, потушавам, да си играя с него… (смее се). А и зодиакалният ми знак е огнен – Овен“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *