СВОБОДНО ВРЕМЕ

Трябва ли да се преместя да живея при мъж, контролиран от майка си

Никога не знаеш къде ще срещнеш половинката си. Запознаване с интересен мъж може да се случи навсякъде: в кафене, на улицата, на парти с приятели. Колкото и приятна да е комуникацията с мъж, това не винаги гарантира, че мъжът в семейния живот ще остане толкова привлекателен в очите на жената, както при първата среща.

Днес ще разкажем историята на нашата читателка, която осъзна навреме, че не може да живее с мъж под един покрив. Всичко започна толкова добре.

МЪЖ В СЕМЕЙНИЯ ЖИВОТ

„Срещнахме се на рождения ден на общ приятел. Влади веднага се заинтересува от мен, срещахме се и си говорихме цяла вечер. Младият мъж ми се стори интересен и остроумен събеседник, а аз обожавам мъже с добро чувство за хумор. Когато всички започнаха да си тръгват, Влади поиска телефона ми и аз с удоволствие го продиктувах.

Чаках нетърпеливо той да се обади. Минаха няколко дни и звънна дългоочакваният разговор. Разбрахме се да се видим в кафене. Когато дойдох, видях Влади да стои облечен с игла с красив букет цветя. Романтичен обяд, който плавно се превърна в вечеря, а след това спокойна разходка в парка … Бях луда по него и то взаимно.

От този ден нататък започна нашата непрекъсната комуникация. Влади подари цветя и подаръци, не можех да спра да говоря с него. Заедно се чувствахме толкова добре, че след два месеца решихме да се настаним. Тъй като Влад живееше в апартамента си, а по това време аз живеех с майка си, любимата ми предложи да се премести в апартамента си. Събрах всички необходими неща и отлетях при него на крилете на любовта.

Беше малък едностаен апартамент и мислено съжалявах, че няма къде да се пенсионирам и да мисля за своя. Много обичам да общувам, но понякога имам нужда от тишина. Тук всичко ще трябва да бъде разделено наполовина. Преместих се в събота с мисълта, че мога да спя в неделя на ново място преди работа. “

„Сутринта телефонът на Влади иззвъня, по някаква причина той ме събуди. Той вдигна слушалката до ухото ми с думите: „Това е майка ми“. Бях сънлива, не разбрах чия майка се обажда, отговорих. „Здравей, все още ли спиш? Време е да приготвиш закуската на Влади ”, – измърморих нещо механично и затворих.

Погледнах Влади, а той лежеше, сякаш нищо не се беше случило и ме гледаше. Не бях на загуба, написах му списък, за да може Влади да купи храна от магазина. Междувременно скочих като куршум и събрах всичките си неща в чанта, извиках такси и си тръгнах . Вкъщи се зарових в одеяло и реших да не си развалям почивния ден.

Влади ми звъня няколко пъти, но аз не отговорих. След няколко дни той спря да се обажда и пише. Приятели дълго време се опитваха да ме убедят, казват, той беше възпитан и с апартамент. Но съм сигурна, че не можете да превъзпитате възрастен. Той винаги ще слуша майка си. И ако съвместният ни живот започна толкова абсурдно, какво да очакваме в бъдеще?“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *