СВОБОДНО ВРЕМЕ

Без конкуренция! Всички мъже са луди по жените от тези 2 зодии

Астролозите са убедени, че една жена е предопределена да бъде или съпруга, или любовница, пише actualno.com. И тя ще носи този вечен кръст, през целия си живот, водейки битка със съперницата си, пред която ще бъде изправен нейният мъж. В този случай само съпругата иска да е единствената, докато любовницата иска да бъде обичана. И всичко това зависи не само от моралните убеждения на всеки, но и от чувството на страх от самотата.Има представители на Зодиака, на които просто е отредено, през целия си живот, да са любовници. На тях им е просто да се съпротивляват на любовна връзка, без да опитат забранените плодове. Астролозите разграничават 2 зодии, които не могат да потиснат любовното изкушение.

Скорпион

Жената Скорпион е обречена да играе ролята на постоянна любовница, независимо, колко пъти ще се омъжи. Тесните семейни връзки не са за птица като нея.

Скорпионите винаги изглеждат зашеметяващи, очарователни и привлекателни. Пронизващият им поглед привлича, така не може да се скриете от него.

Някои ги наричат вещици, но каквото и да правят, в края на краищата го правят правилно. Те омайват и хипнотизират всеки мъж, който харесват. И ако успеете да се измъкнете от ноктите на скорпиона, емоционалната травма не може да бъде избегната. Дълго време, мъжът попаднал в лапите им ще помни с болка и удоволствие това сладко пленничество.

Стрелец

За тези жени да бъдат в статут на любовница е доста често срещано явление. За тях не е типично да са за дълго в стените на дома, защото тази позиция силно противоречи на тяхната любопитна природа.

Дамите Стрелец обичат да се скитат и да пътуват. Те се страхуват да не загубят свободата си. Само едно нещо може да ги задържи в семейното гнездо и то е – редовен секс.
И ако това не се случи, лесно ще намерят някой, който понякога да замести съпруга им.

Първото място за жените от тази зодия е пътуването, а второто – сексуалните радости. И те се опитват да съчетаят всички тези две приятни неща, през целия си живот.

Жената Стрелец определено ще избере за себе си страстен любовник, който да е ненаситен мъж в леглото с извратена фантазия.

Тя няма да е доволна от спокойния съпруг, но ако той е вече тук, тя със сигурност ще намери с кого да го допълни. И не се срамувайте да бъдете номиниран за ролята на неин любовник.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *