НОВИНИ

Извънредно! Георги Гергов под карантина, съпругата му и тъщата заразени с COVID-19

Пловдивският лидер на партията Георги Гергов отсъства от Конгреса на БСП.

Той  е един от големите противници на Корнелия Нинова.  Гергов не се появи на конгреса, като по информация на негови другари на форума той бил болен от  Covid-19, пише „Флагман“.

Георги Гергов обаче уточни, че е под карантина заради коронавирус в семейството, съобщи  Dariknews.

Бизнесменът заявил, че съпругата му и майка й са на лечение в болница „Пълмед“ в Пловдив, но неговият тест е отрицателен.

Двете жени са тествани и приети в лечебното заведение вчера.

По тази причина лидерът на пловдивските социалисти пропуска 50-ия конгрес на БСП, тъй като трябва да остане карантиниран за две седмици.

„След седем дни ще ми направят втори PCR“, обясни Гергов.

Той разказа, че първо се е разболяла тъща му, след което той е тествал цялото семейство и близкото обкръжение. Така се оказало, че и жена му е заразена, а нейният шофьор има антитела, което означава, че е изкарал вируса без да разбере.

Никой друг от дома и персонала не е заразен. Гергов недоумява как не се е заразил, при положение, че е в тесен контакт със съпругата си и майка й и делят един покрив.

„Хората да внимават, да мият ръцете постоянно, да носят маски. Няма прошка, не е шега работа!“, посъветва пловдивският бизнесмен.

Гергов разкри, че в началото на учебната година и 18-годишният му внук е изкарал коронавируса на крак, но той не е имал никакъв контакт със семейството, тъй като живее в чужбина. Вирусът е бил открит при тестове на всички ученици преди първия учебен ден.

Очаквайте подробности!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *