СВОБОДНО ВРЕМЕ

Разтърсващо: Дъщерята на Христо Сираков се сбогува с него ВИДЕО

Емоционално сбогуване с Христо Сираков устрои дъщеря му Анна-Мария в столичен клуб. Тя изпя една от любимите му песни, а докато бе с микрофона на видеостената зад гърба й се прожектираха снимки от семейния архив, които са запечатали множество щастливи моменти. Анна-Мария е момиче с ангелски глас, страхотен характер и силна воля, пише HotNews.bg.

Христо Сираков се гордееше много с нея и това, което е постигнала. Многократно повтаряше пред приятели, че Анна-Мария има страхотно бъдеще – на силна и успешна дама. Публичният му образ бе на плейбой №1 в България, но всъщност той бе любящ и подкрепящ баща. Анна-Мария е дъщеря от първия му брак, а от втория – с Ирен Онтева има син – Кристиян на 15 години, който днес трудно прие сбогуването с баща си. Тийнейджърът бе под прякото попечителство на баща си, който се грижеше за него и се стремеше да го изгради като солиден мъж.

Ковчегът на Сираков бе затворен по настояване на близките. Тялото било неузнаваемо – лицето му било подпухнало от медикаментите, които са му вливали в последния месец, а той не приличал на себе си. „Семейството му не искаше друг да го вижда по този начин. Настояха да затворим ковчега, а след това да го кремираме“, казаха от погребалната агенция пред репортер на Флагман.бг. Прахът ще бъде разпръснат на вилата му край София, в Италия и до гроба на баща му.

снимка:Булфото

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.