СВОБОДНО ВРЕМЕ

Стрес във „Фермата“! Полуголата Жанета Осипова направи нещо ужасно СНИМКИ

Откакто е прекрачила прага на риалити формата „Фермата“ Жанета Осипова не спира да центрира вниманието върху себе си – разбира се, все със скандални постъпки и поведение.

Плеймейтката или се разхожда полугола, съблазнявайки мъжете в стопанството, или влиза в люти пререкания с някоя от останалите жени във формата. Сега й предстои да си избере съперничка за женски бой, на който беше пратена от фермера на седмицата – Боби.

Строителят от Летница реши, че стопанството няма нужда от красавици, а от силни, работещи по строежите участници. „Боби е изтъкан от комплекси и има предразсъдъци спрямо мен. Жените във фермата пък ме смятат за слаб играч и не мислят, че ще се върна след дуела. Но аз ще им покажа, че не са прави. Ще разбия очакванията им на малки парченца“, закани се блондинката.

По всичко изглежда, че именно тя ще е следващата, която ще напусне „Фермата“ – поне такива засега са пердвижданията на феновете, които все още не са видели Осипова да кове пирони, да гледа животните в стопанството или нещо сходно, каквото правят останалите участници.

А помним, че Жанета Осипова влезе във формата със заявката, че не се плаши от работа, понеже била свикнала като някогашно бедно момиче от дълбоката провинция, пише show.blitz.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *