СВОБОДНО ВРЕМЕ

Неделна неприятност дебне Скорпиона, Лъвът най-после се урежда

Овен

Неделя е ден, в който със сигурност ще успеете да възстановите равновесието в ежедневието си. В лично отношение ще е трудно за мнозина, тъй като в работният процес ще присъстват личности, които постоянно създават напрежение около вас. В лично отношение, приятелските и обществените контакти са напълно възможни. С повече усилия ще изгладите напрежението и нерешените проблеми за момента ще останат на заден план.

Активността ви работи във ваша полза. Възползвайте се от предоставените възможности. Готовността ви за действие е впечатляваща, предвид обстоятелствата покрай вас. Като начало се убедете, че е във вашите възможности. Не се ангажирайте с прекалено много задачи, това може да ви донесе повече напрежение. Отнесете се с внимание към човек от обкръжението ви, който е добър към вас, а вие му обръщате гръб. Не е изключено да получите допълнителни парични постъпления, макар и не големи. Похарчете ги за нещо, което ще ви достави удоволствие и от доста време мечтаете да го имате, а не за капризи. Купете вещ, която не е скъпа, но е полезна.

Телец

Тази неделя ще премине в сериозна надпревара и конкурентна обстановка за по-голямата част от представителите на Телец. В работата се очертава леко напрежение, което в някой случаи е валидно за преговорите. Контактите ви в обществените среди и условията за реализиране на целите ви, вървят в правилната посока. Имате възможност да преодолеете трудностите и постигнете намеренията си.

В никакъв случай не позволявате конфликти с хората от деловото обкръжение. Ще осъществите цел, която е ваша стара мечта. Времето ще работи за вас и ще стигне за всичко, а задачите ви ще се реализират както ги предвиждате. Обърнете повече внимание на семейството си, напоследък сте твърде заети и пропускате важни моменти. Не бъдете прекалено недоверчиви към направена ви оферта. Откриват ви се възможности, за каквито сте мечтали. Човек от миналото, с когото сте прекратили взаимоотношенията си ще пожелае да ги възобновите. Преценете дали става дума за компромис или за коригиране на грешка и реагирайте така, както ви подсказва интуицията.

Близнаци

Съюзът с нови делови партньори ще е най-вярната стъпка през тази неделя. Това е най-правилният ход за Близнаците сега. Именно така ще гарантирате добрите постижения в работния си план за деня. Този ден не се отличава съществено от предходните. Отново иде реч за значителна активност, която е наложена от развитието на събитията, а към този факт следва да се прикрепят и пътуванията, характерни за мнозина от знака.
Забележителното за деня е, че ще осъществите целите си в пълнота, завършвайки в пълнота един започнал преди време процес. Изпълнени сте с ентусиазъм. Контактите с близките ви действат тонизиращо, а разбирането от страна на любимия човек ви кара да забравите проблемите. Действайте, впускайте се в рисковани начинания, успехът е на ваша страна. Не вярвайте на щедри обещания и на непроверена информация. Много е възможно някой да се опита да се облагодетелства за ваша сметка или по-точно да се възползва от добротата и доверчивостта ви.

Рак

Неделя ще премине подлагайки ви на лични притеснения и леки неприятности. Положението за Раците не се свързва с вашият бизнес живот, където успехи съвсем не липсват, ами в интимен план. Именно там ще се появи леко напрежение с което ще трябва да се справите. Не се въвличайте в противоречия с хора от обществените среди. Повод за такива със сигурност ще имате, особено в моментите, когато някой си е позволил да ви коментира по начин който не одобрявате.

Опитайте да се владейте и не обръщайте внимание на личности с недостойно поведение. Денят за много от вас ще премине в спокойна обстановка, сред близки или приятели. Други ще използват времето си за професионална подготовка, предстоящи изпити или делови срещи поддържат кондицията и вниманието им будни. Не допускайте дреболии да помрачат настроението ви, погледнете на тях от друг ъгъл и ще ги преодолеете по-лесно. Ще разберете ясно и недвусмислено какво означава твърдението „стара любов ръжда не хваща“. Случайно стечение на обстоятелствата ще ви заведе в компанията на личност, с която сте били в близки отношения. Дали ще ги продължите или не ще зависи от личната ви инициатива.

Лъв

Тази неделя ще ви предостави ярки възможности за постигане на сериозни финансови постижения. За осъществяване на личните стремежи сега е моментът да поставите началото на ход в правилната посока. Много от ангажираните с делови ангажименти ще попаднат в желаното от тях обкръжение. Ще изразходвате много усилия за реализирането на намеренията си. Именно така следва да демонстрирате конкурентните си способности.

Не по малко важна роля за вашия напредък ще изиграят успешните преговори, при които е задължително да отредите на дипломатичния тон. Ще се почувствате значително по-добре, ако не говорите за всичко онова, което ви тревожи. Не за друго, а защото е възможно да нараните без причинно някой до вас, без от това да спечелите. Вечерта ви ще бъде приятна, но заслуга ще е на някой, който ви обича. Бъдете откровени с него и не крийте отношението си, каквото и да е то. С каквато и практическа дейност да се захванете, ще успеете да я свършите по най-бързия и едновременно с това най-впечатляващия начин. Ако се налага да отстраните някаква битова авария или да направите малък козметичен ремонт, започвайте смело. Ще удивите околните.

Дева

През тази неделя голяма част от представителите на Дева ще се насочат към определена реализация на целите си. В опита си да осъществят намисленото, някой от зодията са изправени пред необходимостта да действат прецизно и с умисъл. Това е най-сериозното условие за вашия личен успех, тъй като денят подчертава опасността от допускане на грешки. Това може да се превърне в мъчно преодолима бариера.

По принцип сега не е най-доброто време за залавяне с амбициозни проекти или подписването на важни договори. Предпочитате да прекарате този ден сред хора, общувайки вместо да си седите у дома. Ще ви се отдаде такава възможност към средата на деня, когато приятен ангажимент ще ви срещне с интересни личности. Можете да научите много и да споделите част от своя опит, което пък ще бъде от полза за събеседниците ви. На някои от вас предстои пътуване по работа. Убедителни сте и, ако до момента сте се опитвали да си издействате по-добри условия на работа, по-изгодно заплащане и не сте успели, то днес със сигурност ще постигнете целта си. Ще е ваша лична победа, която не е желателно да обсъждате с никого.

Везни

Тази неделя може да се характеризира като твърде разнопосочна за Везните. Сигурното наличие на шанс за осъществяване на целите и успоредно присъстващата неблагоприятна тенденция, концентрирана под формата на гласно изразявана вътрешна неудовлетвореност, визират твърде контрастна ситуация. Именно днес реалният шанс за успех, може да се окаже затруднен от странични фактори. Не е нужно да давате словесна яснота за мислите си, особено когато атмосферата е делова или се свързва с друго ниво от обществения живот.

Очаква ви интересен ден, изпълнен с положителни емоции. Независимо с какво предпочетете да се занимавате със сигурност ще откривате приятни неща във всяко нещо. Ново запознанство ще въодушеви необвързаните от вас. Личното ви обаяние няма да остане незабелязано от хората около вас. Възможно е да се запалите по нещо ново и вълнуващо. Не смесвайте личните отношения с деловите, не пренасяйте служебните проблеми у дома и обратно. Ще си навлечете не само неприятности, но и сериозни критики както от страна на колегите, така и от страна на семейството.

Скорпион

Неделя е ден на по-сериозно натоварване за Скорпионите. През предстоящите часове някои от представителите на зодията ще насочат гнева си в грешна посока. С мисълта да го изразят в даден момент., внимавайте да не постигнете обратен ефект и нещата да се обърнат срещу вас. Резултатът от подобна готовност може да се окаже изключително неприятен в определени случаи. Успехите ви имат отношение към вашите лични, а не делови намерения.

Ако целите нещо, което възнамерявате да постигнете, сега е моментът да концентрирате усилията си в това направление. Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Добри перспективи както за вас, така и за близките ви. И с право ще получите дарове за това, което давате. Изслушвайте приятелите си и не настоявайте на своето. Ако от известно време отношенията ви с някого започват да охладняват, то днес ще разберете какви са причините. Помислете как да „възстановите мира“. Обадете се на приятели и разпуснете вечерта.

Стрелец

Тази неделя е надеждна и доста благоприятна за финансови постижения, делова реализация и материални печалби. Последните в някои случаи са свързани с негативни емоции, но това не бива да попречи на желанията ви. Ако целите да преговаряте по интересуващи ви въпроси, този ден е с повишени възможности в това естество.

Имате шанс се категорична реализация – нова работа, нов път за развитие, осъществяване на искана цел и други събития, които обхващат широк спектър. а резултатът може да има, както лично така социално отражение. Съществуват проблеми, които понякога ви причиняват притеснения. Въпреки, че сте силни, чувствителността ви е изострена и ще приемете случващото се като особено сериозно. Можете да се справите и с по-малък разход на енергия. Бъдете практични и не се колебайте да направите компромис, ако трябва. Разпределете силите си равномерно. Не е желателно да се преуморявате днес. Посветете част от времето си вечерта на любимите хора и любимите занимания. Ще възстановите бързо оптимизма и доброто си настроение.

Козирог

Две съвсем различни посоки ще могат да поемат представителите на Козирозите през настоящият ден. Едната подчертава деловото ви развитие и дава яснота за добри резултати, постигане на пълна реализация на задачите и финансови успехи, а другата намесва личния ви живот, където ситуацията може да се определи като напрегната и не съвсем приятна.
Още от сега следва да знаете, че ако мислите да направите важна крачка по въпрос от личен характер, ще успеете да постигнете целта си, но преди това трябва сериозно да обмислите мотивите и методите за действие. В прекрасно настроение сте и с удоволствие и нетърпение пристъпвате към обичайните си занимания. Среща с интересна и привлекателна личност ще направи този ден незабравим. Не пропускайте добрата възможност, която ви се открива. Това може да е началото на стабилна и трайна връзка. Не всеки среща такъв човек, а и скоро едва ли ще ви се отдаде подобна възможност. Без никакви опасения можете да се захванете за дейности, които никога към момента не сте упражнявали. Спазвайки правилата за безопасна работа, естествено. Ще откриете, че притежавате неподозирани възможности.

Водолей

Представителите на зодия Водолей ще трябва да поемат определена отговорност през идния ден. В общи линии става дума за задължителна промяна към която следва да се ориентирате в най-скоро време. В какви граници ще действате и към каква сфера от живота ви ще е приложима е въпрос от личен избор.

Бихме могли да посочим ефекта от подобна решителност, но това само ще ви подскаже посоката, а изборът трябва да е ваш. Ще се почувствате напълно удовлетворени и ще се почувствате в обкръжението на съвсем желани реалности. Избягвайте промените днес. Домашният уют е препоръчителен и доста здравословен. Вечерта прекарана в дружелюбна приятелска компания е най-удачният завършек на деня. Непредпазлив флирт може да ви създаде неприятности. Почти непрекъснато някой ще ви търси за помощ и съдействие. Помислете дали и до колко излъчването на въпросните хора ви натоварва и изтощава. Общувайте само с онези от тях, които не ви действат потискащо.

Риби

Представителите на Риби са пред важно решение което ще определи развитието им от тук нататък. Без съмнение през тази неделя ще постигнете своя цел, чрез която ще реализирате началния етап на бъдещото ви амплоа. Въпросната цел може да е от личен или делови характер или дори от социален порядък. Това със сигурност не е толкова интересно, но никога не се знае до къде ще стигнете.
По-важното е, че наистина вървите в посоката на вашите стремежи, които в крайна сметка са предопределени. Няма да сгрешите, ако се вслушате в собствените си разсъждения и желания. С добрите си организаторски умения ще трансформирате работата в удоволствие. Някои от вас ще предприемат пътуване до нови и непознати за тях места. Това ще ги зареди с много енергия. Ще изживеете приятни мигове с любимите си хора. Не отказвайте на близките, ако решат да се занимаят с уюта у дома, с подобряване на интериора и обстановката. Действайте с въображение. Предложенията ви ще се окажат изключително подходящи и ще зарадват всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.