СВОБОДНО ВРЕМЕ

Юксел Кадриев разтърси с това признание след загубата на любимата си СНИМКИ

Юксел Кадриев преживява много трудни моменти в последните две години, а причината е загубата на любимата му Диди Янкова. Водещият на новините вече все по-често посещава катедралата „Ал. Невски“, за да пали свещичка и да търси смирение.

В последно време новинарят е заменил светския живот с молитви и често е забелязван в района на катедралата Св.Александър Невски, където палел свещи и търсел смирение. Причината за обръщането му към вярата била загубата на любимата му жена Диди Янкова, с която имаха дългогодишна връзка.

Красивата варненка си отиде през 2018 година, след като не успя да се пребори с коварния рак. Две години след нейната смърт Юксел пазеше абсолютно мълчание и не намери сили да изкаже мъката от загубата си публично.

Юксел Кадриев заключи дъщеря си, защото…

В навечерието на нейния рожден ден преди седмица обаче, Кадриев обаче публикува откровена изповед, посветена на любимата му, която разтърси последователите му в социалните мрежи.

„Има дни, в които хората се раждат. Има дни, в които хората си тръгват. Има и такива дни, в които тези, които са си тръгнали, се връщат. Има дни, в които безгранично те обичат. Има дни, които безпощадно те завличат. Има дни, в които хората пристигат. Има и такива дни, в които хората се вричат. Има и прекрасни дни.

Като ден на слънчева гара, на която идват и потеглят най-различни влакове, пълни с любов. Какво се иска от теб ли? Нищо повече от това да бъдеш на перона, с куфар в ръка, за да можеш, когато твоят влак пристигне, да се качиш и да попътуваш до най-красивите места на света.

Бившата на Юксел Кадриев с изненадващи признания за развода им…

До най-красивите дълбини на сърцето и душата си. С някого. Заедно. Иначе си прецакан. Има и такива дни. Но каквито и да са дните, не забравяй да им се наслаждаваш, защото рано или късно ще осъзнаеш мъдростта, с която те даряват.

Благодари за всичко и за всеки ден, в който дишаш. Благодари на хората, които са се родили. Благодари и на тези, които са си тръгнали твърде рано и в неподходящо време. Училището на живота не гали – то раздава най-здравите шамари. Да. Има и такива дни.“, пише в поста си журналистът, който все още не е готов за нова връзка в живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *