СВОБОДНО ВРЕМЕ

3-годишната дъщеричка на 87-годишния Ицко Финци е одрала кожата на младата си майка! Вижте ангелчето

Ицко Финци държи рекорда у нас за баща в най-напреднала възраст. За мнозина връзката му с младата му половинка, Лиза Боева , бе скандална, но очевидно семейството е повече от щастливо и се радва на вече 3-годишната си наследничка .

Гордият татко пък се старае да прекарва почти цялото си време със семейството.

Актьорът помага много в грижите за малката Матилда . Щерката на Ицко Финци е одрала кожата на майка си. Тригодишната русокоса кукличка е пълно копие на половинката на филмовия актьор – Лиза Боева. Дъщерята на Ицко има носа на своята майка. Детето е русо, също както и Лиза. Приятели и роднини на двойката са убедени, че малката Матилда е наследила красотата на своята майка.

Матилда Финци

„Лиза и детето са като две капки вода“, категорични са от кръга на Финци. Ицко помага много в грижите за малката си наследница. 87-годишният актьор се чувства млад, когато помага в отглеждането на рожбата си. Въпреки че е в напреднала възраст, Финци прави всичко, което се изисква от един татко – отменя половинката си понякога, когато малката се разплаче, храни детето и го развеселява.

Редовно Ицко свири на цигулка или на друг инструмент на малката си наследница. Звукът успокоява Матилда, когато е в лошо настроение. Това признава жената до Финци – Лиза. Режисьорката не спира да изтъква колко грижовен баща е Ицко. „Той е невероятен!“, казва Лиза. Матилда вече нарича родителите си „мама“ и „тате“. Хлапето говори свободно и разбираемо, въпреки че понякога си приказва на „своя“ език.

Ицко Финци семейство

Ицко и Лиза се ожениха през 2017 година. Малко по-късно на бял свят се появи първото им дете Матилда. Преди време Финци разкри, че с Лиза опитват да си направят още едно дете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *