СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ад в „На Кафе“! Гала срина Деси Цонева

Плевенчанката, която не търпи никаква конкуренция, прокуди дъщерята на Димитър Цонев. Преди дни Деси изненадващо обяви, че вече не е част от сутрешното шоу.

Новият телевизионен сезон на сутрешното предаване „На кафе” започна с рокада сред панелистите, но изненадващо, на 22 септември, екипът напусна и репортерката Деси Цонева. Цели два сезона тя беше част от продукцията и дори след като роди второто си дете побърза да се върне на работа. Деси обяви, че няма намерение да чака пълните 2 години майчинство и няма търпение да се завърне на екран. Затова оттеглянето й е повече от съмнително.

Според запознати, Гала се счепкала с щерката на Митко Цонев и това станало причина за изгонването й. „Аз съм водещата, тя е само репортерка, а си позволява да се държи високомерно”, палела се блондинката, която отдавна се дразнела на самочувствието на Деси. Оттеглянето на Цонева от „На кафе” предизвика въпроси какво точно се е случило. За мнозино е странно, че в началото на сезона тя предприема такава крачка. Още повече, че тя беше един от най-добрите кадри на обедното предаване. Напускането на Деси е третата рокада в блока на Нова телевизия, който започна сезона си без Ева Веселинова и Илиян Любомиров. Деси обаче твърди, че е напуснала по собствено желание предаването.

„Няма драма. Нищо интересно. Искам да си гледам семейството. То ми е приоритет”, заяви Цонева. Брюнетката в момента е на почивка на гръцкия остров Миконос с мъжа си, откъдето споделя десетки снимки и видеа. Тя сподели, че скоро очаква баба й Анахид Тачева да се прибере от Щатите. Легендарната говорителка на БНТ има деменция, която получава следствие на смъртта на сина си Димитър. „Баба ми Анахид, за съжаление, не е толкова добре, колкото бихме искали всички. Искам да отделям повече време за нея”, разказа Деси, пише Уикенд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.