СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето защо Каплата посегнал на Янек

Пълната мистерия около изчезването на Янек Миланов продължава да се  задълбочава. Мъжът от Дупница все още е в неизвестност и още няма никакви новини около трагедията, разтърсила България.

В социалните мрежи обаче продължава да ври и кипи. Припомняме, че преди време интернет потребители издирваха трескаво Васил Капланов – Каплата, за да го линчуват, пише блиц.

Във фейсбук групата „Къде е Янек?“ жена на име Мира Николова обобщи всеобщото негодувания около мистериозното изчезване на Янек.

„От последните статии, които потърсих и прочетох за Янек, не разбрах какво се случва в момента с долния престъпник и психопат Капланов, къде е той в момента, в арест, на свобода?

Свършиха с претърсванията по полетата, готова е проверката към полицията в Дупница, назначена от Гешев. Ок, и?! Какво следва? Къде са отговорите?“, пита Мира.

Жената предположи и какви може да са евентуалните мотиви на Васил Капланов – Каплата да посегне на Янек: „Капланов, изрод мръсен – какво направи с прекрасното момче Янек?

Много му завиждаше нали, на харизматичността му, на красотата му, на достойнството му.

Ти си едно жалко нищожество, и все някъде дълбоко в себе си го знаеш. И всичко ще ти се върне, в това съмнения нямай“.

Под статуса й заваляха куп коментари. Ето част от тях:

„Дали сме очаквали друг резултат? Искрено не сме. Надявахме се на чудо…. А в душите се надигат вълни от болка, тревога, възмущение, гняв срещу всичката мръсотия в която живеем……. и безсилие….. и ясното съзнание, че само с питане няма да получим отговори……“, пише Петранка Борисова.

„Петранка, аз очаквах и очаквам повече от властите ни…. и полицията на високо ниво. Очаквам да. Защото все като нямаме никакви очаквания, това и ще се случва. Няма да приемем това за отговор, никакъв отговор…“, пише Мира Николова

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.