СВОБОДНО ВРЕМЕ

Тамара Глоба предрече дъжд от пари за 3 зодии през октомври

Три зодии ще се къпят в пари, а късметът ще ги съпътства на всяка крачка. Това прогнозира известният астролог Тамара Глоба.

Скорпион
Тези зодии ще имат много неочаквани изненади през октомври. Скорпионите ще имат шанс да поправят минала грешка, която им е донесла много ядове. Може да промените минало събитие, което тотално ще преобрази настоящето и бъдещето ви.

Буквално ще започнете нов живот и ще върнете трайно щастието в живота си. Пригответе се за нови перспективи и начинания.

Не се притеснявайте от момента, в който ще трябва да започнете от нулата.

Рак
Според Тамара Глоба съдбата ви е подготвила нещо незабравимо. Работили сте усилено и заслужавате всички проблеми да останат в миналото. Очаква ви успех в професионален план и най-големите ви мечти ще се сбъднат.

Най-важното, което се изисква от вас е да погледнете на бъдещето с усмивка. Не мислете отрицателно, а имайте план и прицелна точка.

Телец
Вселената ще поднесе много радости на представителите на този знак. Още в началото на месеца те ще бъдат обзети от приятни емоции и ще им се случи нещо вълнуващо.

Ако търсите своята сродна душа, то е много вероятно да я намерите именно през октомври. Ще откриете истинската любов, за която толкова дълго сте мечтали, казва Тамара Глоба, цитирана от jenata.blitz.bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.